返回列表 发帖
原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:40 发表

如果没有你怎么说?

如果你老母係男人? 你去拍个DV嚟等大家开下眼界咧?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:49 发表

[m_吃惊] 等你先证明猪叮是只猪再说~

猪叮係猪成个广s都知道,但你老母係男嘅的确係本世纪最大发现,唔去摞专利晒咗啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:53 发表

[m_吃惊] 我的位子的确不算很高~说实话,我们盟内还算是人人平等的~莫非你们那边有啥所谓的高层?会是属于某一层人的?其他人都是低等的?[m_吃惊]

係咪你大佬无时间管教你就岀嚟到处老seo人地?

嘴硬係无用嘅,手瓜唔硬今晚一样质死你,呐~蓝天

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:55 发表

[m_得意] 你倒告诉我你所谓的"几天"是要几天呢?知道"几"是什么含义吧?

含你老母啊含,好似你咁含住条7周街走咁啊?唔係吖伐,吹箫岩你多d

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:56 发表

没包皮的鸟又飞出来了~

咩啊陈皮?你d包皮dump到落地仲未去睇医生啊?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:57 发表

大佬?哈哈~我们这里都是朋友,没有大佬~
莫非你们还是什么黑社会啊?~

叫亲大佬就黑社会啊?朋友原来唔嚟gvg就扣住晒人地d装备咁啊?你咁定义朋友咖原来

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:05 发表

[m_傻笑] 你不是还要准备真人PK嘛~记得带好你的刀哦~最好是带好枪

你要嘅话我随时奉陪,嚟嚟嚟,29号出嚟交流一下

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:55 发表

说实话,你人不错,不想多拿你开涮~只不过你们那的人喜欢逼我~

就凭你啊?帮猪叮挽鞋都未够班啊,开唰?你主被动语态学好先出嚟讲嘢啦小学鸡

如果gvg打得爽都费事出声啦,顶啊,行迟步连肉都无得吃,係鼓噪d咖啦

充好点卡啊捞seo!

原帖由 pt傻包 于 2008-3-26 14:57 发表
甘人地系捞SEO呢个事实都5系距既错既```但系捞SEO+白痴出来发UP疯就系距既错了`

佢可能已经俾我地打到谷上脑傻seo咗了,无怪人地啦.

今晚继续

gvg唔够打了嘛就梗係要提pvp啦,我想知道如果第二日pvp都打唔过係咪要跳游戏?