返回列表 发帖
岩玩TQ系因为EK发左个JF5视频先开始学玩。。到E家半年都无。。5通我噶实力感快得到EK噶肯定同诬捏??

焚天同蓝天差5多都系同期工会。。但是讲到入JF时间咯。。差成4年咯。。阴公。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 神话_果果 于 2008-3-26 12:51 发表

猪叮!你要支持一下蓝天盟使用内挂!要不我们以后的GVG会更加没意思!因为他们太弱了,给他用内挂强大点!我们杀得也爽点~

驱地贵盟噶爱将无极限D人觉得我用内挂系我地盟自封噶。。真系笑死人。。叫驱得闲问下驱D盟友拉。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

eKin...我打感耐JF..有几何系真系面对面话你地蓝天噶..我一直相信大家出身广S服..点都有翻D感情...点知打得越耐...就越发仇敌关系..先有傲雪再有蓝天同无极限噶关系.,.我真系越来越无语了..

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:55 发表

说实话,你人不错,不想多拿你开涮~只不过你们那的人喜欢逼我~

其实我真系5想同蓝天/无尽吵..我一直都只系想同ITE+无极限吵...但是就系有人出来帮驱地讲野..

训觉去..下午继续做猪..夜晚继续做奴隶..

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 14:13 发表

笑~你看到现在无尽哪个GVG开内挂的?要说内挂,你们都不阻止,凭啥要我们阻止?现在又要做卫道士?我们指责神话内挂\全自动机器人的时候你们在哪里?

蓝天都5出声点解要我地呢D 5个农民会合起来噶会出声啊??做大噶5出声做细噶点出声??

原帖由 傲雪 于 2008-3-26 20:20 发表

我真怀疑自己这么冷血为什么和无极限同盟第一日不上来叼死5T,今天却被自诩有感情的人有风就使尽距。可笑。

E家你地好打噶米笑大声D咯..我都几想听

衰在你要比面KK+小卡呢下顶隐喔。。

讲来有乜Q野用者..稳到图米得咯...堂堂一个广S一哥E家要玩到捉人内/外挂??不而你理下自己同盟有无人用好过拉...

原帖由 猫邪 于 2008-3-27 09:21 发表
马赛克比你们的涂鸦好看多了~~~
要看原图自己去ITE论坛看~~~
不过不知道你们有没有被封IP罢了~~~

啥时候涂鸦什么了??