返回列表 发帖
其实........我中意太极...哇咔咔. 我睇电视上脑.

原帖由 ccrol 于 2008-3-6 03:33 发表
武豬你又呃我了,边有分男女子板的,我以前男女用板都一样的

吾同带就增加板的厚度同数量这麽

女仔用砍,男的用正拳

月月晤信我...........我记得上次我哋嘅2嗰人将男女板掉转咗.男嘅破咗女子版..女嘅破咗男子板~

太极..借力打力........... 好似好濄瘾咁.

姣姣玉手

一齐训么?啱啱肚饿去咗食苹果..

很好很强大.

垃圾龙俾人抄咗鱿鱼啊??咁晏仲晤翻工??

原帖由 メ篼sHΟw﹏ 于 2008-3-6 17:40 发表

你甘关心我地闷唔闷做乜?难道你地真系极度空虚成甘样?唉!真系太另我失望鸟

[m_叹气] 的确几闷嘎..成晚追住人哋......
[m_生气] D人见到我哋就蝴蝶走人,闷屎人咩.

[m_挖鼻子] 闷晤代表无聊..既然贵盟都晤觉得无聊.我哋点解要觉得无聊遮??

原帖由 ansonkids 于 2008-3-6 17:48 发表
全国第三...Cheap到发烂咋~~~沦落到爱上爆城弹人~~~

Oh...Shit...  

[m_电话] 毫无体育精神.

原帖由 pt傻包 于 2008-3-6 17:43 发表

对对``搞到我上M4多要随身带N多加速水去抢怪```你地真系太禽兽了`.....

[m_困惑] 渣嗰事巴嗱bo人??

原帖由 メ篼sHΟw﹏ 于 2008-3-6 17:56 发表

学就学足D拉,学到不男不女甘。盟战唔敢打就算拉,2V2又唔敢打,2V2唔敢打都算拉。只抽只都蝴蝶飞走。

[m_怒] 抢台词.

原帖由 ansonkids 于 2008-3-6 17:59 发表

使乜同佢讲体育精神~~~你以前未见过D会临灭亡前,又死唔断气,就会做呢D野架啦~~~

当工会临执时,第一,咪乱吹鸡。吹得多,死得快。
                  第二,玩到无得玩,就乱爆城,加速身陈代谢~~~
...

[m_叹气] [m_叹气] 小鸡偷城劲吖..

[m_NO] 武汉嘅朋友~

[m_吐] 今次战报会去到几多页呢????????!!