返回列表 发帖

原帖由 maqijia 于 2008-3-6 01:24 发表

我只是说5遍“绝望了,我对5T也会说低调的世界绝望了”,你就要和我说神话用不用内挂的大道理了。我可没太大兴趣。因为神话用不用内挂都与我无关。

我那贴也怕你太那个。。。理解不了,也专门用不同 ...

Do we give a fuxk about how you felt? No, we don't.

By the way~

If you're bored, go home and fuxk yourself;

If you don't have life, get one;

If you're sick mentally, get a psychological doctor.

原帖由 xxjgwj 于 2008-3-7 07:12 发表
[m_傻笑] [m_傻笑] [m_傻笑]
SB=FD英文有很多表达方式的,难道你没和外国人在一起工作,一起说口语?
读网络的一刚,以后帮网吧看门正好,我给你套个狗炼,你别忘了叫几声

係咯,讲返中文咪几好.你同D咩外国人做嘢做到你d英文咁咖,唔同你所谓外国人係果d咩中东啊非洲咁?

连最基本嘅嘢都未识得晒仲响到耀武扬威

兄台送你一句

With no offence, your English SUCK ASSES.

原帖由 xxjgwj 于 2008-3-7 10:23 发表
offence,offence!suck asses?you use two verbs!Hi,get out,you'r feces~give you an offering-feces!

Offence could be either a noun or a verb, didn't your teacher, oh... didn't your foreign collegues tell you about that? hahaha

Please beware next time when you say something and use PROPER tense.

For instance, 'you use two verbs' actually I just DID use the word offence so it's simple past tense. In other words you should say, 'You used two verbs!'

原帖由 xxjgwj 于 2008-3-7 11:01 发表
You don't feel tense!Please do something with ease!Ok?

Don't talk shit. You're just a piece of shit with full of non-sense.

原帖由 xxjgwj 于 2008-3-7 14:31 发表
I see a lot of zyzzyva!go to work~

You should go back home and jerk yourself in the toilet intead.

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 14:55 发表

没文化?说神话吗?
方言阿方言~杯弓蛇影~田忌"塞"马~"FUXK"?
谁更没文化啊?

你係咪睇唔明人地讲咩所以查字典但係查到半路响个字典度查唔到呢个字啊捞seo

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:02 发表

就安公公那点水平的中文我还需要查字典吗?拜托~
就他那点水平的中文,不客气地说,我小学就比他好N多了~

睇清楚我讲咩啦捞seo,未读完小学就返你个捞B小学读埋佢先岀黎讲嘢啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:10 发表

刚B是侬眼睛哈特啦~看伐懂吾刚撒就表出来叫~只刚B,伐晓得是撒人么看清桑~

果然係捞seo,返屋企打飞机啦 係喔,听日讲上海人吵交只抽越吵越远咖喔,唔知你係咪都咁熬底咧?

我觉得肯定係咯,从无尽最近会战嘅风格黎睇.

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:13 发表

刚B一只~

含7啦你

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:19 发表

总算晓得江边洋子是撒样子了~

Run bitch~Run!!!!! Keep running you fuck!!

因住等阵 xxjgwj 飞多句"I give you some color to see see"啊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈