返回列表 发帖
原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:02 发表

就安公公那点水平的中文我还需要查字典吗?拜托~
就他那点水平的中文,不客气地说,我小学就比他好N多了~

睇清楚我讲咩啦捞seo,未读完小学就返你个捞B小学读埋佢先岀黎讲嘢啦

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-7 15:05 发表

睇清楚我讲咩啦捞seo,未读完小学就返你个捞B小学读埋佢先岀黎讲嘢啦

刚B是侬眼睛哈特啦~看伐懂吾刚撒就表出来叫~只刚B,伐晓得是撒人么看清桑~

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-7 15:05 发表

刚B一只~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:10 发表

刚B是侬眼睛哈特啦~看伐懂吾刚撒就表出来叫~只刚B,伐晓得是撒人么看清桑~

果然係捞seo,返屋企打飞机啦 係喔,听日讲上海人吵交只抽越吵越远咖喔,唔知你係咪都咁熬底咧?

我觉得肯定係咯,从无尽最近会战嘅风格黎睇.

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:13 发表

刚B一只~

含7啦你

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-7 15:13 发表

果然係捞seo,返屋企打飞机啦 係喔,听日讲上海人吵交只抽越吵越远咖喔,唔知你係咪都咁熬底咧?

我觉得肯定係咯,从无尽最近会战嘅风格黎睇.

总算晓得江边洋子是撒样子了~

又来上海话...

原帖由 cloud811101 于 2008-3-7 15:19 发表

总算晓得江边洋子是撒样子了~

Run bitch~Run!!!!! Keep running you fuck!!

cloud811101 捞閪一个.无办法了.不得了了,上海狗在广F吠了.广华城还未到你呢只上海狗在度吠.想吠就等到你地上海F同我地合再吠啦.再此之前你还未有资格啊.上海閪

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-3-7 15:37 发表
cloud811101 捞閪一个.无办法了.不得了了,上海狗在广F吠了.广华城还未到你呢只上海狗在度吠.想吠就等到你地上海F同我地合再吠啦.再此之前你还未有资格啊.上海閪

晤好一支竿打沉成船人...特定某几嗰就算..并晤喺全部上海都喺咁嘅.

发觉现在上论坛真好,还可以补习补习英文

可惜如果将这些“英语”写上去会马上被老总开除的~~~~

学好英语ABC,当好亚运东道主第一课

今天英语重点词“DOG”

见到写得比较长的文章里面这个词出现的频率最高。。。。。。。。

xxjgwj 你英文语言严重有错误就无再罗出离晒啦.几个人话你讲英文讲得烂啦.乜现在D老外都兴口语化噶咩.都5知道你有无毕业噶.可能比人FUXK到5清5楚.所以乱UP廿四啦开始.英语水平5过关就5好在关公面前耍大刀.耍得多最后只会成为小丑.我都未听过咩大公司D老外会口语化噶.可能你果间比较垃圾亦5出名.或者你吹水都5一定。大家都知道贵盟呢排喜欢吹水..水继续吹.不肯远离.

因住等阵 xxjgwj 飞多句"I give you some color to see see"啊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-7 15:49 发表
因住等阵 xxjgwj 飞多句"I give you some color to see see"啊

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

咁广东话版嘅.