返回列表 发帖

原帖由 靓の曙光 于 2007-11-18 13:57 发表
ITE有几個工會加埋?5知迷城點數的,我印象中上一個加入ITE的好似系太陽神,仲要系同廣S合服之前的事。
暗諷?你地既然敢甘勾勾搭搭,就米驚人暗諷。
G會要打ITE,ITE接住就系,呢點無咩好討論 ...

哈哈哈喺你自己外交得差所以搞到犯众憎咖咋? 顶一下某会长的话: 这个服有哪个会不讨厌ite

个个都写咁长嘅? 来嗰精d嘅 ITE sucks

其实你搞错了,ITE之前系论坛自称全RO第一的....

第一屎

刀下亡魂? 哈哈哈哈 寻晚舒服麽? 厉鬼缠身啊? 哈哈哈哈哈

原来讲紧工会啊, 失觉晒添, 不过我唔喺焚天咖啵 哈哈哈

剑疯喺边个我唔识啵,不过寻晚赵ite嘅刺客的确好high, 咦乜你地无+dex啊? 点解打极都唔中咖? 搞到我一入就杀你5只刺

原帖由 ishylocki 于 2007-11-18 19:54 发表

原来又系一个没看清楚帖就断章取义的东西,手指有长有短,乜刺客关你閪事,你无敌了?你五使死啊?

我断唔断章取义又关你seo事? 我月卡你帮我冲咖傻seo 你d手指一样长短咖? 我杀你d屎seo刺客梗係关我事啦

我当然会死,不过踩死你ite五只刺客先死啵 刀下亡魂,练下刀下次做厉鬼啦

原帖由 ishylocki 于 2007-11-18 20:18 发表

我叼你陷家富贵,你话关五关你事?连文字都未弄懂就JJYY。100步笑50步。GVG不是你死就是我死,有啥好说的,懒得跟你说

你叼的起麽?你连我ro的小人物都叼唔起仲响度老seo?老seo嘅就唔喺你训低先啦,你有得讲咩你,无话俾我听果五只"亡魂"入边有你份啊 哈哈

原帖由 皇子~ 于 2007-11-18 21:44 发表

嗯嗯,这位仁兄的见解和猪光一样,估计也是和猪光一样的白痴...

反到是那些最好最强的反倒纷纷倒下了.....

你响度暗示你嗰盟嘅大佬啊? 我"估"咖咋 哈哈

原帖由 皇子~ 于 2007-11-18 21:26 发表

真不晓得你是哪个会的,莫非全服都喜欢你喔?

就喺周围去玩先问到人地点念, 有样嘢叫survey

原帖由 靓の曙光 于 2007-11-19 00:18 发表
我對不起大家,今晚出去吃飯沒來激情,對不起各位觀眾。
為表達我的歉意,睡覺前再激情一下。
1,你焚天同ite打,打不過無錯吧,雖然現在變左3T,但3T到底系5系焚天?如果系,甘其他几個會的人算咩, ...

哈哈千其唔好解会一直打落去啵,最后收多几条好似无极限咁乖嘅狗,唔够人打可以放够周围去咬下人咁吖嘛,几过瘾啊.

厉鬼?哈哈,下次唔知会唔会变恶魔咧

哦哦忘记提醒你地了,呢D都可能喺人地联盟嘅"战略"来嘅

只能听晚再激情了?

一早上都没人了?

真郁闷

嘻嘻