返回列表 发帖
我期待蓝天今年罗第几 暂时28队

31了.....

原帖由 伯方斋 于 2008-8-20 15:57 发表
RO到左今时今日了..都唔知仲有乜好吵~都到了尽头了,人走晒系几正常,翻工既翻工,翻学既翻学,衣家的工会仲有乜强弱之分呢。大家都成熟D好无?闹来闹去。
无错,衣家神话盟系几劲。。。但又如何呢。。。工会战仲打到几耐呢~
对于神话在原来的F成绩怎样我不知道,但是,蓝天拿过全国第3,无极限ITE天下圣战拿了争霸赛的1WRMB。呢D都系值得骄傲的。
至于下水,我就真系唔知距地有D咩本钱说话的,所以就不予置评了。

又如何??全国第3输5起搞到要搞人个自动飞机??5T 5个豆钉会合埋都5会做呢D感无品噶野拉..ITE喔..傲天内挂图都有拉..罗个争霸赛冠军又点者??

讲以前值得骄傲噶??海珠桥成条桥单车添啊..你5讲下驱..呢个系广州噶骄傲来噶添啊..讲以前可以当饭吃噶??

以前如何点劲点劲到E家得翻感噶死款..怨边个..怨我地神话盟E家压住驱地来打啊??不而怨下D会长自己识5识做人好过拉...再怨下D会长留5到会员好了..

5闹无激情..闹噶话都系无激情..人地E家ITE 鸠屎到王中王都多人过驱..驱地堂堂一个JF盟..宁愿稳D细会打..见到神话盟就爆城走..感叫咩??叫好打咯..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

RO到左今时今日了..都唔知仲有乜好吵~都到了尽头了,人走晒系几正常,翻工既翻工,翻学既翻学,衣家的工会仲有乜强弱之分呢。大家都成熟D好无?闹来闹去。
无错,衣家神话盟系几劲。。。但又如何呢。。。工会战 ...

我们没内挂,就是本钱.

呢个更加紧要!!!!竟然好意思拿文革时候既争霸出来讲添~ 搏咩啊?搏没人知?做咩唔再吹大D~唔知伟大当年既无极限联盟叫佐几多外援呢?做咩唔讲埋!打完呢个争霸无极限ITE开始堕落啊~
你系米好想知道下水点解凡系呢D公开比赛都没打,仲甘串啊?等我讲过你知啦~削呆呆既下水唔似得伟大既内外兼备ITE甘空闲啊~就好似今次呢个比赛甘~

你心系米林肯定下水狗怕打输所以唔敢参加啊?个脑生系你到~你喜欢点林没人阻到你噶喔~不过如果ITE有参加呢个比赛就系时候练习下手动既能力~特别内外兼备既智仔啊~一没内挂帮距刷水变得甘屎都有既~仲有要提醒下内外兼备ITE果D远距离音投刺啊~参加比赛要时刻记住音投系近身攻击同平时你使用有好大区别噶~~有时间就去PK场练习下音投换盾~到时比赛米输得甘难睇~给手动服SY既人杀到7:0既话羞耻架!
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

姐系我讲果个内挂智仔就系ITE里面果个16月的烟花啊~
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

啊啊啊!!!我错啦 唔记得7人限制级比赛刺客威力劲减添~~应该要练习下武僧智仔既手动能力先岩!

哇,依家乜野社会啦,无本钱就唔可以说话?你唔讲我都唔知乜有个争霸赛有1WRMB噶?其实蓝天连边场比赛罗全国第三我都唔知噶,麻烦你讲下伛地既本钱我听下啦
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

无谓同D向后看既人说话了,我们都是向前看的人.

一个向后看的人居然跟人说本钱, 向后的本钱吗? 龟缩的本钱? 这些我见ITE也拥有不少.

ITE真的让我又爱又恨!爱的是看见距内外兼备到出晒面了仲死口唔认的坚定信念,恨的就是当ITE内外兼备时带来的无比卡机定镜断开连接等等情形,现在没了内外兼备ITE就犹豫废除了武功,能够看见的就只有一瞬间被清光的身影

G会某D人真系搞笑
问心无愧既可。

原帖由 26120670 于 2008-8-20 19:53 发表
无谓同D向后看既人说话了,我们都是向前看的人.

一个向后看的人居然跟人说本钱, 向后的本钱吗? 龟缩的本钱? 这些我见ITE也拥有不少.

向前看,就是RO折埋.你地想想,RO都到咩地步了?衣架仅靠SY来维持住玩家,RO也没什么宣传了,上了大学玩RO被人说落后,甚至没人听过这游戏.

每个工会走少D人系好正常的事情,我不是拿以前来说,是现在的RO真没什么好说,多强又如何.跑完1个镇的网吧都没安装的游戏.

原帖由 伯方斋 于 2008-8-20 21:41 发表

向前看,就是RO折埋.你地想想,RO都到咩地步了?衣架仅靠SY来维持住玩家,RO也没什么宣传了,上了大学玩RO被人说落后,甚至没人听过这游戏.

每个工会走少D人系好正常的事情,我不是拿以前来说,是现在的RO真没什么好说,多强又如何.跑完1个镇的网吧都没安装的游戏.

好似系你向后望左喔..我几时都向前行咖拉...反正我补给大把.....睇下蓝天同ITE同5T边个死先噶者...

好在广州不是镇...起码就我知噶网吧都有...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s