返回列表 发帖
原帖由 星の封印 于 2009-7-16 14:13 发表

唔通你爸爸妈妈咸湿又话你知啦播~

洗讲嘅咩哩D嘢..我哋喺哩个世上就係最好嘅证据喇~

原帖由 滚你妈 于 2009-7-16 11:45 发表
*** 作者被禁止或删除 内容自动屏蔽 ***

这位你被屏蔽了,换个马甲来发图吧,我还等着呢

强烈要求下次战报图用CAN的泳装照做背景

"蛇咬三生冤,狗咬对头人!"
又不见我被人骂..道理啊道理啊..

繼續7頁........頂戰報
[/url]

我竟然坐了  110

嗯 嗯、窩 瞎 了 人 眼 看 錯 狗。

-
-
-
-
-
-

难怪昨天在JF3故事会和我对T- -!原来是本人啊!

原帖由 SiufaI' 于 2009-7-16 19:22 发表

洗讲嘅咩哩D嘢..我哋喺哩个世上就係最好嘅证据喇~

施主你都系翻印度食咖哩啦..D印度婆岩你"屎呔欧"啊
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 拒绝再玩 于 2009-7-16 19:30 发表

我不想大家呕吐
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

好搞笑,我终于忍唔住笑啦,某人说出1W蚊收你装备,就一定要收
ITE,反对,多少人说叼你老母,说你系婊子,说你低能,说你系狗,你就系了?
真可爱

原帖由 搁浅←轨迹 于 2009-7-16 20:13 发表
好搞笑,我终于忍唔住笑啦,某人说出1W蚊收你装备,就一定要收
ITE,反对,多少人说叼你老母,说你系婊子,说你低能,说你系狗,你就系了?
真可爱

路過~~幫頂 ~

卡哇伊咧~~~

原帖由 新巨大成就 于 2009-7-16 20:03 发表
难怪昨天在JF3故事会和我对T- -!原来是本人啊!

他前10的  竟然一直在用飞脚  。。。   过来时  就看到你们2个对飞脚  哈哈

砸T什么的 都能玩的 不用准备的

原帖由 拒绝再玩 于 2009-7-16 19:30 发表

肥can在数年前曾为一套卡通片(抵死泰山)里面的啊珍做替身..这名字是香港翻译的,国内貌似叫秀逗泰山