返回列表 发帖

京广线除了战报图外....呒乜好睇的...

原帖由 powerstar 于 2008-9-29 12:54 发表
荣誉有你D甘的人先臭啊,出到去你米话你曾经是荣誉的添啊费事人地话荣誉净是出你ED垃圾,人家可乐不打GVG了全体加入荣誉有咩问题?关你Q事啊?起码他们会话是荣誉的人为荣誉而战,而不是借回来的,我再点合并, 我再点合并,荣誉始终都是荣誉,照你个白痴逻辑,水鱼神话合拼算点?难道5T也是5个乜7工会合并?是你拌野之瓜?好SEO你就米甘收家拉,搞不起会战的就别来撩荣誉打,你重没有这个条件,同我们讲GVG?等你有资格先拉。

我上海F的。。。本来无心介入你地的纷争。。。
不过。。。我实在睇唔过眼。。。。
请5T工会的朋友睇清楚。。。。上面你地质疑的果句话。。。其实荣誉工会的人用的系反问句。。。。
所以。。。我个人认为。。。荣誉工会对5T工会的确无恶意。。。
如果我讲得唔岩。。大家就无视我好了。。。

原帖由 chia 于 2008-9-28 21:32 发表
师妹

师姐好!!!

原帖由 zjy311 于 2008-9-28 22:41 发表

花姐。。其实我好爱你咖。

禽兽叮我唔会相信你的...你睇你地个个拿刀仔打我...你仲衰...
仲唔登出留系度踢我

原帖由 34509166 于 2008-9-28 23:03 发表

可怜的华丽~

那下次只能拿刀捅你了小花....

乜7是广州话的粗口..乜七(粗口)=乜閪(粗口)=乜事(广州方言)=什么事(普通话)
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2008-9-29 22:48 发表
乜7是广州话的粗口..乜七(粗口)=乜閪(粗口)=乜事(广州方言)=什么事(普通话)

虽然意思差唔多。。。
语气同埋程度差好远下喔。。。。

BT光头蜜..

原帖由 okii 于 2008-9-29 22:48 发表

师姐好!!!

禽兽叮我唔会相信你的...你睇你地个个拿刀仔打我...你仲衰...
仲唔登出留系度踢我

那下次只能拿刀捅你了小花....

花花我真系好爱你咖..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 破叶 于 2008-9-29 22:54 发表

虽然意思差唔多。。。
语气同埋程度差好远下喔。。。。

乜7同乜閪系广州方言语气上其实都差5多

啊妈:啊仔..!
啊仔:乜七啊??
啊妈:吃饭拉!!

原帖由 zjy311 于 2008-9-29 23:03 发表

乜7同乜閪系广州方言语气上其实都差5多

啊妈:啊仔..!
啊仔:乜七啊??
啊妈:吃饭拉!!

我经常咁答老母嘎.

例句2:

A:我叼你老母啊!!
B:乜閪啊??边度得罪你啊??
A:你个PP撞到我心口啊..

原帖由 pt傻包 于 2008-9-29 22:57 发表
BT光头蜜..

死人光头包...你寻日都有份打我...仲系要行番转头来打我果只....

原帖由 zjy311 于 2008-9-29 23:01 发表

花花我真系好爱你咖..

呢张都未系最多人打我既时候...后来越来越多...睇个死人光头包几远行过来打我...
个个手持刀仔的...猪叮你果然系讨厌我的!!!

边个都好..老閪我5紧要..因为我玩RO感耐都系比D F老閪惯噶..但是老閪我个工会就点都5得..!!

原帖由 okii 于 2008-9-29 23:11 发表

死人光头包...你寻日都有份打我...仲系要行番转头来打我果只....

呢张都未系最多人打我既时候...后来越来越多...睇个死人光头包几远行过来打我...
个个手持刀仔的...猪叮你果然系讨厌我的!!!

明显我路过见到你得意叫你嘛...