返回列表 发帖
原帖由 廷少 于 2008-8-18 00:28 发表

听讲全世界都知下水专出狗喔....吾是点讲叫下水狗呢?

我吾是一个人玩的喔..我是西门党7仔工会成日陪班F玩的喔..GVG上去娱乐下话之你地D陈年旧仇的..

秋........起码做药排名度有我个号是度.... ...

惊讶!紧要啊~你没听错下水真的出狗,我养了只西高地,全世界都知可能就得你唔知西高地白色的所以个名叫“冷气”,我只“冷气”11月出世的系很可爱眼仔噜噜我翻到屋企帮我拿拖鞋,不过有个缺点就系有时自己屙完大唔睇住距会自己吃翻点教都教唔好,那个削呆呆的下水会长等你养了只巴哥,因为他住高尚住宅关系所以只狗个名都用英文的叫“ITE”同我只西高地一样都系会吃屎的~所以如果你下次在听讲全世界都知道下水养了两只狗“ITE冷气吃屎”没办法~养出两只分别叫ITE冷气的吃屎狗惭愧啊~所以伟大的ITE工会误会佐,以为全世界D人话ITE冷气吃屎系话紧距地,甘距地为佐报复就搞出个下水狗呢个名咯~~

睇见你陈述你既来历,得出个结论其实你没咩本事~你兜甘大个圈讲你无非表明你系一个边日屎佛痕就上下,边日手痕就打下会战给人杀下甘样,游戏里面令你自豪就系有个做药排名~甘老实讲你姐系没样叻~最叻就系自己同自己玩做白水啦~亦姐系讲~削呆呆下水想稳你打会战就没仇报啦,你几时会上都未知,就算你上都未必知到你去边个会打,系米甘意思呢?不过真系要问多句,你真系没样叻咋喔~最叻就系拿月卡来冲做药排名~下水边个傻仔想稳仇报呢唯一就系拿几个月卡冲排名将你顶出去~但系可惜削呆呆下水没甘既傻仔啊~问心讲句~边有人甘猪丙冲炼金铁匠排名架~~~买仓果都平过张月卡啦~又要冲排名又要拿钱出来做药仲要挂机添~可能就得你呢D自己同自己玩白水既有D甘既兴趣~

系米觉得削呆呆下水好串呢?你唔好惊奇啊~全下水都系甘串的~特别对没乜本事靠内外兼备果D工会同果D人啊,我指明D姐系特别中意串内外兼备ITE工会同距里面果D使用内外兼备打会战既人啊,改版后没得内外兼备一直想稳没内外兼备既ITE打下不过都稳唔到,平时内外兼备时就追住削呆呆下水打,一没内外兼备啦轮到削呆呆下水稳距打啦,就唔见佐人~  不过依家睇紧战报既ITE成员唔紧要啊,我知道内挂已经更新可以用啦!给佐钱买内挂既你又开始轮到进入ITE模式既ITE追住削呆呆下水来打啦~~ 没样叻就系识整白水既你都唔好因为甘样觉得自己没用喔,加入ITE开启内外兼备追杀下水啦~ 没装备唔紧要啊甚至连毒都唔使刷,有ITE连音一样可以杀到人!没出无影之牙都唔紧要啊有ITE模式就可以解决音投近身先可以发动既烦恼~当然唔少得就系ITE模式既刷水能力啦!讲到呢到!你既排名派上用场啦!因为靠ITE模式刷水消耗量比手动刷大得多!!话唔定你提供大量排名白水,可以系ITE里面有更大发展添呢!!!甘你稳到自己发展空间就名正言顺打赢削呆呆下水之后系战报耀武扬威啦~不过削呆呆下水肯定会回复你一句关内挂打翻场试下结果会点?甘你就回复话拿证据出来咯~~`又或者保持沉默等事情丢淡佐再出来叫~~~~

唔同你撩咯,冷气又吠啦~要带出街屙屎屙尿,我好有公德心会带去狗厕所,当然都会带埋报纸啦,要帮冷气捡屎啊~我呢到如果D狗乱屙屎给人投诉会被检控噶~
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

楼上的累不累....

摆明无聊,稳距插下时间.~`

原帖由 廷少 于 2008-8-18 00:30 发表

我直程话你下水的是狗吖,几时话你是人吖..都话你地无文化无水平无素质啦...误会哂啦

你连个“的”字意思都唔明仲学乜人讲文化,返去读下小学先黎闹人啦猪hi…
难道你的狗意思就系你系狗?正猪hi来的
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 星の封印 于 2008-8-18 02:55 发表
我已经知点放了.......-__,-...得闲试吓卡死自己先~

wpe发封包而已
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 回忆思念 于 2008-8-19 16:17 发表

你连个“的”字意思都唔明仲学乜人讲文化,返去读下小学先黎闹人啦猪hi…
难道你的狗意思就系你系狗?正猪hi来的

错了,应该翻入去距老母个肚度胎教下先得

RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

原帖由 回忆思念 于 2008-8-19 16:31 发表

wpe发封包而已

其实某ROVIP研究室好早就有D甘既野了...
不过听讲会卡死自己.......所以一直无试
不过见到龙生丢垃圾丢得好HIGH..
所以DOWN落离玩吓都好~
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

CAN姐D部下最近成日入侵西门,有乜企图~~~
圣域服无限量收水晶碎片 马牌 智力倍化卷轴.

问心无愧既可。

原帖由 龙魂づ 于 2008-8-20 07:28 发表

龙生...我美人话要建立西门后宫..我都无办法噶...
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 龙魂づ 于 2008-8-20 07:28 发表

+10 4倍 不靈巧的 笨拙龍生

long time no c~~~~

袮今日蠢咗未啊????

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

鄙视你
圣域服无限量收水晶碎片 马牌 智力倍化卷轴.

my pleasure.......

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

RO到左今时今日了..都唔知仲有乜好吵~都到了尽头了,人走晒系几正常,翻工既翻工,翻学既翻学,衣家的工会仲有乜强弱之分呢。大家都成熟D好无?闹来闹去。
无错,衣家神话盟系几劲。。。但又如何呢。。。工会战仲打到几耐呢~
对于神话在原来的F成绩怎样我不知道,但是,蓝天拿过全国第3,无极限ITE天下圣战拿了争霸赛的1WRMB。呢D都系值得骄傲的。
至于下水,我就真系唔知距地有D咩本钱说话的,所以就不予置评了。