返回列表 发帖
ITE....个会有人米上来小站老閪下咯...E家人都无几件米收声咯...就系感简单...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

今晚上sy打咗一嗰钟Gvg..集合都已经50+人了..可惜上只冇装备冇钱冇药嘅99CM响度挨打.

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-5-30 00:46 发表

算罢啦,自己觉得好就是了...
开始...AMD与INTEL都挣扎咗一阵,后来决定要AMD...
跟住...主板..一线厂与二线厂...价钱差别..自己又想要块高D噶芯片来配个CPU..
然后..显卡..A与N噶...
最后,搞到 ...

我上次突然间一次濄烧主板加cpu..好惨仲有1000+响身.如果晤喺都晤知点算..

熊猫共和国
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 歌王 于 2008-5-29 13:00 发表
垃圾ITE就收皮啦.孪既都话直..直既又系直..1D自知之明都无..
赢咗就自吹自擂.输咗就自己扼自己...我都5知无视ITE好定BS ITE好.

没上GVG好几次了,,,不过ITE这群废物,,在白粥,野人,KiKi领导年代还有点用,,,现在在个11月的小便.还有个叫什么陛下的弱智小朋友的领导下工会超垃圾,,现在清干净ITE不用7秒,,,蓝天死顶都是10秒回家,,,不过蓝天现在一般是见面马上蝴蝶翅膀
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 05005217 于 2008-5-29 15:13 发表

出来说句
那时候太阳神会长是牙哥,广C和广S合并的时候,太阳神是和熊会轮流开会合并打的

连基本事实都搞不清楚,有什么资格在此指鹿为马呢

请问呢位阿生系边位呢?  
我系熊会仅余既死净种.但系我无失忆.太阳神的确系走狗小S 带去ITE 比人地吞并既.
CS合并之前.熊识咗牙哥.有个好同盟..一齐打JF.但系无出现过轮流合会打(除非牙哥GVG上5到.2.3次甘大把)
CS合并之后无耐.牙哥暂离RO.太阳神交比小S打理..很好..走狗小S带领太阳神投靠ITE....
请问..呢位阿生..你连基本事实都搞不清楚....难道..你有资格系到指鹿为马?

歌王 你做乜要踢爆!你应该讲ITE口中所讲既各工会历史都是事实。
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

LS 甘早起身既.........

我错了....系我5岩...我诬陷小S!!! ITE 讲既.都系历史..都系事实..

5早啦 时差问题姐~~已经开始翻紧工啦
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

时差...LS边个国家

讲起ite就有排讲,欲知其多ite详情,请留意猪叮战报
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 chia 于 2008-5-29 21:05 发表

!!!!!!!!!!!!!!!!!

我靓仔吗?

原帖由 七彩烂牙发 于 2008-5-30 10:34 发表

我靓仔吗?

靓仔过八两金
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 歌王 于 2008-5-30 09:20 发表
时差...LS边个国家

天河的大老,天河的有金仔

我圣诞回归会入住天河  我去江门你收留我吗?