返回列表 发帖
嗅鸡翼一定系哑捻左,每次看见我呢个问题,总是逃避

讲得出,又冇能力做, 何必啦....真系犯贱...
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 KANE115 于 2008-4-6 03:05 发表

嗅雞翼,你失憶了嗎?你還欠我們藍天everyone 雙倍償還wo,
別把功勞歸於你自己身上,你只是一件垃圾,我看你們還能吠到幾時,

可惜我十倍奉还给蓝天狗了,,没见我天天踩,,,日日踩你们蓝天么,,奈何得了我么,,废物过街老鼠蓝天狗 ,
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 KANE115 于 2008-4-7 17:42 发表

蓝天狗犯贱才会比人打,,,人人喊打,,明白么,,不明白就继续回家种田的种田,,养猪的养猪

原帖由 KANE115 于 2008-4-7 17:42 发表

有本事来吉分嘛,,,不过我怕蓝天狗吃了豹子+狮子胆都不敢来呢

广F又打不过,,SE又打不过,,还是回飞扬种田好,,,种田好拿去首都卖,,SB

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-4-9 17:07 发表

可惜我十倍奉还给蓝天狗了,,没见我天天踩,,,日日踩你们蓝天么,,奈何得了我么,,废物过街老鼠蓝天狗 ,

嗅雞翼,冇本事就咪咁大口氣啦,我只見你天天比人操到下面爛晒

咁大口氣話十倍奉还给蓝天everyone,你以為你自己係邊個呀?不自量力....

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-4-9 17:10 发表

有本事来吉分嘛,,,不过我怕蓝天狗吃了豹子+狮子胆都不敢来呢

广F又打不过,,SE又打不过,,还是回飞扬种田好,,,种田好拿去首都卖,,SB

我們可對吉分冇興趣喔...你咁威,又唔見你開你個垃圾熊會出來清我們藍天ma...你咁勁...嗅雞翼wo...

原帖由 KANE115 于 2008-4-9 17:13 发表

嗅雞翼,冇本事就咪咁大口氣啦,我只見你天天比人操到下面爛晒

咁大口氣話十倍奉还给蓝天everyone,你以為你自己係邊個呀?不自量力....

不自量力???  能追住蓝天狗打,,打完又踩就足够了,,要那么多力干啥呢[m_扭来扭去]

原帖由 KANE115 于 2008-4-9 17:16 发表

我們可對吉分冇興趣喔...你咁威,又唔見你開你個垃圾熊會出來清我們藍天ma...你咁勁...嗅雞翼wo...

"可惜我們可對吉分冇興趣喔,,"很好,,,很强大,,

,蓝天现在是对SE感兴趣还是对首都感兴趣啊??

还是对飞扬的种田生活感兴趣呀??
[m_lalala]