返回列表 发帖
点解我玩ck嗰阵晤用PP都打得中嘅??我只ck都出晒名垃圾...顶住嗰音速再俾佢反射埋都未死..静喺见到佢转咗嗰圈就出咗去..

原帖由 星の封印 于 2009-8-2 19:26 发表

你哋同卡卡西既恩怨我无兴趣介入.
不过唔好拉G会落水.
还有.G会系主动去Z2既.无边个可以赶我哋去边.只系积分我哋已经无兴趣去.

因为经常被某某人吠,导致语言上的激动.在此向G会道歉.无疑冒犯,望请原谅。

原帖由 卡卡西买卖 于 2009-8-2 15:53 发表
  需要挑拨么??  音我MISS的人 下次记得带好PP啊 不然又好似星期三感 MISS后自己出去了

跳梁小丑!!娱乐大众呢!

孤單的時候,吥偠黑色的沉默,給我一朵淡藍色的花,花哩有我美麗的寂寞!

风抚过大海,

卷起细碎的浪花,

风掠过草原,

卷起生命的希望,

风刮过山峰,

卷起生存的渴望。

孤独的夜,

辗转反侧,

火堆燃烧着生命的华光,

生命短暂,

华彩绽放……

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-8-3 11:55 发表
点解我玩ck嗰阵晤用PP都打得中嘅??我只ck都出晒名垃圾...顶住嗰音速再俾佢反射埋都未死..静喺见到佢转咗嗰圈就出咗去..

我做證。就上星期三,親眼目睹。爛老閪去音人只雞,點知自己死9佐出去。你唔提.我都懶得講.

羞家羞家真羞家.D搏出名既小醜,懂閪咩叫醜咩

你们真欢乐

欢乐才有看点

原帖由 黑客 于 2009-8-4 08:54 发表

我做證。就上星期三,親眼目睹。爛老閪去音人只雞,點知自己死9佐出去。你唔提.我都懶得講.

羞家羞家真羞家.D搏出名既小醜,懂閪咩叫醜咩

爛老閪 係邊個唷.
你又係邊個唷.話比我知啦.話哂都.同鄉.

谁是这一期战报的小丑!谁就是爛老閪!

呵呵,改版了,希望內外都正常吧,不然人家就要夾着尾巴離開了

顶下,还会离开一个月左右
人若无名,便可专心练剑。

也许在很多年后的一个午后,
满头白发的我坐在院子里晒太阳的时候,
会想起,
年轻的时候,曾经玩过一个叫RO的游戏,
疯狂过,激情过,执卓过,绝望过,
但终有一天,一切感情都会变的温和,
成为美丽的回忆......

问心无愧既可。