返回列表 发帖
原帖由 007-杨过 于 2010-3-23 12:41 发表

老细,距过SY甘七耐,你见我过SY串过距未?
条嘿狗时不时番收费服扮晒蟹系聊我,唔是话我钟意叼人,是人地钟意抬起个菊拼命撞我条七,我有嘿计?

恭喜七叔,贺喜七叔。嘿嘿,冇见你咁内,叼人水平终于有所提高,睇来你练左都好七内

算啦,你哋两个点都係老相识一场,咪係度献世,俾人哋当笑料,一大把年纪的。。。。

我揾条蝇先,绑住个只猪,哇哈哈哈
  一千几百尤如垃圾   一万几千过眼云烟

原帖由 月光の魂 于 2010-3-23 17:59 发表

恭喜七叔,贺喜七叔。嘿嘿,冇见你咁内,叼人水平终于有所提高,睇来你练左都好七内

算啦,你哋两个点都係老相识一场,咪係度献世,俾人哋当笑料,一大把年纪的。。。。

我揾条蝇先,绑住个只猪,哇 ...

得,你是大佬,我收嘴

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2010-3-22 22:02 发表

大侠..你知道吗...??
我由此至E家都感挂住你啊...

me too me too!

原帖由 星の封印 于 2010-3-22 22:27 发表

肥大佬你5分钟一支雪碧啦...5该

唔饮雪碧得唔得阿?

原帖由 007-杨过 于 2010-3-23 12:02 发表

我知现在广S是剩我一个工会在打,但我印象没挖过你坟啊,还是你只死狗跟春哥搞上了,复活了就到这里吠?
你讲甘多想表达D咩姐?想打就回收费服打咯,不要话你的号都删埋,你在SY甘把炮,收费服叫不到人打,就 ...

'相同敌人' '便d' 233

我好想知你当时係咪眞喺因为呢个原因所以便咗d賣俾佢 哈哈

型男
旷课小王子...
牛人
比小沈阳还潮
奶奶借我钱WEI
小家碧玉
喇叭王子
233會草啊~
按脚的~
雷扬嘎嘎你
个没良心的啊

你们知道他是谁吗?

猪叮讲到5T那么厉害,如果面对AIR的车队,可能1不到一分钟都已经消失了

马甲总是活跃的

听说某会跟复兴同盟了嘛...真是好玩

初音ミク 扩展版又再让我内牛满面[做人莫装b,装b被雷劈]

真行  打个会战都打出社会主义来了  唉        手机说话别扭 等我回家再说    PS.扯高深理论的话还是歇歇吧  自己不是也很清楚这里是战报板
模擬刀の先制攻撃だべ!!
力尽きました

原帖由 bt版小默默 于 2010-3-23 20:07 发表
型男
旷课小王子...
牛人
比小沈阳还潮
奶奶借我钱WEI
小家碧玉
喇叭王子
233會草啊~
按脚的~
雷扬嘎嘎你
个没良心的啊

你们知道他是谁吗?

草泥吗- -

原帖由 kaulunkay 于 2010-3-23 19:39 发表

唔饮雪碧得唔得阿?

甘一于饮水煮牛肉D汤啦!
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2010-3-23 17:50 发表

粗口王惨.

做乜7吖。垃圾乳猪武
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

ly明天会战激情结束了去爬啊
模擬刀の先制攻撃だべ!!
力尽きました