返回列表 发帖

看图...

不要哀求,学会争取.若是如此,终有所获.
踩我吧—QQ空间互踩联盟
君と出逢った奇迹

原帖由 zjy311 于 2007-3-5 02:25 发表

稳就5会傻...但是你玩就会傻......D机玩RO都会卡........

换了网管后好很多鸟....
GVG挂住3嗰QQ3嗰状态都5多觉得卡..
除了....
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

想来试下新签名图...

君と出逢った奇迹

大家来猜猜我第二张签名图里的人物...

君と出逢った奇迹

不如,成个工会出来网吧打GVG。。。
又不用开语音,一个狂蚁墨,2到3个人兜可以用(望旁边部机)
看到CK噶位置,尤其,紧张最后5分钟守城。。
赢咗,成个会D人兜可以大叫,或谈论一翻,树后,更系去宵夜庆祝啦
几好啊!

试过系金眼包左个房来打。。。。。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 和平 于 2007-3-4 03:24 发表
焚天(老早的工会,不过好像都没什么起色)

可以讲 焚天系现存原广S公会里边 历史最最最久远噶公会 5对外收人罢了
4年前系呢班人 4年后都系呢班人

OVER

我吴知有无记错呢。。以前4U度。。好似焚天话过吴会稳同盟嫁?吴知有无记错呢~
有咩讲错无怪~

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 14:01 发表
终于搞店手头上的工作,终于有时间灌水了.
你地讲甘多,星期三想点打先?继续三会对我地两会还是点?不好意思,讲错,经PT仙幽的努力,说服左缘份只打焚天,不打PT咯~

縋絿完美 23:57:14
啊啊啊。。真系烦啊。。 ...

是我说服的,倒不如说, 我和龙仔没得选择还好吧~~

原帖由 傻瓜天使 于 2007-3-5 22:57 发表

我吴知有无记错呢。。以前4U度。。好似焚天话过吴会稳同盟嫁?吴知有无记错呢~
有咩讲错无怪~

无记错..一开始同盟系因为有共同噶目标...通力系GVG时比誓言噶叼话垃圾....同PP无同盟感打左几场誓言...知道PP都系一样比誓言话过垃圾...所以2个会为免误伤先会同盟来一齐打......后来到PT噶加入系因为广S后期...SD就得焚天+PT+PP呢3个会系度浑战...所以同盟来系比较系似历史问题...!!

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s