返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:30 发表

者我5爽007感..无论驱做乜..讲乜都系错噶..所以我觉得我呢个观点代入去你果度我觉得5错/...

不要以你的价值观来衡量我。现在我只知道5T有品,我无品。

怪物猎人和三国无双是两回事呢~~~~
找人玩怪物猎人~~~~~

MONSTER HUNTER 2...- -..PS2个只我就同老公玩咗..
其实我哋等紧ONLINE版.

幸运楼好似3.5一碟播..
你哋咩消化系统吖...
全狼班吖??
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:32 发表

或者你要我说很早以前就加了好友来冤枉你们?无聊。

我最无品,第三方势力最有品。OK?

感呢个就要你用自己观点来淋咯。。

你喜欢都无所谓。。反正我地噶目标依然都系007+无极限+ITE。。反正我都无品惯。。都5差在继续做无品。。反正都有你陪我无品下。。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:33 发表

不要以你的价值观来衡量我。现在我只知道5T有品,我无品。

原来傲雪哥对于广S噶PVP一直都系用自己平衡般的价值观来睇呢家噶RO。。所以以前敌对就一直都敌对。。我就知道蓝天同盟左无极限所以应验左某会会长噶果句。。就系人多打你人小。。你吹啊。。。

其实我都尽量搞封闭论坛的鸟。。点知依然都系比人望到。。我真失败。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 21:35 发表
MONSTER HUNTER 2...- -..PS2个只我就同老公玩咗..
其实我哋等紧ONLINE版.

幸运楼好似3.5一碟播..
你哋咩消化系统吖...
全狼班吖??

有男又有MM,。。。。

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:36 发表

感呢个就要你用自己观点来淋咯。。

你喜欢都无所谓。。反正我地噶目标依然都系007+无极限+ITE。。反正我都无品惯。。都5差在继续做无品。。反正都有你陪我无品下。。。

论无品你和我比肯定不够档次...遥想当年神话盟的机密区...[m_傻笑] 到你们的私密论坛..只能说岳不群太多了..

系鸟。。。果晚我成功超越神话。。做到3秒召唤。。。

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:38 发表

原来傲雪哥对于广S噶PVP一直都系用自己平衡般的价值观来睇呢家噶RO。。所以以前敌对就一直都敌对。。我就知道蓝天同盟左无极限所以应验左某会会长噶果句。。就系人多打你人小。。你吹啊。。。 ...

只能怪剑人太猪了,能让我抓到那么多次尾巴。你们快点同盟吧,还有打字联系好累的,同TS联络比较好。

这不能怪你。确实是我无品。5T有品。

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:46 发表

只能怪剑人太猪了,能让我抓到那么多次尾巴。你们快点同盟吧,还有打字联系好累的,同TS联络比较好。

这不能怪你。确实是我无品。5T有品。

我会继续培养驱做得叻D噶。。。同盟噶话就暂时5使讲住都得鸟。。打字其实真系5系太辛苦。。起码有果10秒时间。。。

恩。。知道就好鸟

Wa...甘拆得.- -
不過我地多數唱K.或者去江邊打邊爐或者燒生蠔....
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:48 发表

我会继续培养驱做得叻D噶。。。同盟噶话就暂时5使讲住都得鸟。。打字其实真系5系太辛苦。。起码有果10秒时间。。。

恩。。知道就好鸟

记得经常和不是"敌对"状态的神话联系掌握蓝天盟的动向。争取早日统一JF啊。

傲雪的无品,证明了5T的原则 [m_傻笑]

你们真有聊
我继续太过弱智去
60年脚本成功出本能寺了,下一个目标是贱岳之战
努力debug中

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:53 发表

记得经常和不是"敌对"状态的神话联系掌握蓝天盟的动向。争取早日统一JF啊。

傲雪的无品,证明了5T的原则 [m_傻笑]

言之过早鸟..果晚成晚都讲5到几段5同噶字....

恩...其实系我眼中...你同J枫做噶野都无乜2样...都系得闲无事做....所以J枫已经比我管教过鸟...所以下次再做可能都好难被人发现到鸟....

ITE的都不出来的~~闷到死