返回列表 发帖
继续你的酸葡萄理论
酸的只能是你自己
补丁只能补丁那么一小部分人
等到你的补丁扩展到攻击技能平面化
出现隔墙音投,隔墙火投的时候
N多人都会出现酸葡萄了
补丁变更职业限制的时代已经到来
大家速度更新啊!
详情请咨询神话工会更新补丁。

下次会长隔墙召唤的时候就原地打就行了
反正攻击技能都平面化了

这个葡萄好酸的
补丁变更职业限制的时代已经到来
大家速度更新啊!
详情请咨询神话工会更新补丁。

其实内挂也不过是个补丁而已~[m_傻笑] [m_傻笑]

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原来这个F还有人活着。。。

某盟成日话人地4个会打你3个会.
5该你睇清楚双方各自有几多人.
净系睇几多个会,5睇上线人数几多
讲人地人多虾人少?你系米食7上脑?
自己盟既人数等于人地盟既人数2倍.
加埋你地个"未公开"补丁都要训街
滚埋一边含7赖屎F'啦!!

原帖由 cloud811101 于 2008-4-1 15:27 发表

知道某些人做惯狗了~习惯性连续吠两声的~

个天都中意我闹D狗!所以专登送多张出来!你唔抵得吖?狗仔~[m_拍pp]

不好意思..我太激动了..
抱歉

原帖由 zhuxin 于 2008-4-1 19:43 发表
不好意思..我太激动了..
抱歉

唔怕唔怕~我体谅你!贵盟成日唔係哩度飞就嗰度飞难怪数唔清人数嘅!

原帖由 SiufaI' 于 2008-4-1 19:43 发表

个天都中意我闹D狗!所以专登送多张出来!你唔抵得吖?狗仔~[m_拍pp]

[m_傻笑] 就你这种狗才会吠两声啊~

原帖由 cloud811101 于 2008-4-1 19:50 发表

[m_傻笑] 就你这种狗才会吠两声啊~

回帖係狗~回贴係狗![m_傻笑]

原帖由 zhuxin 于 2008-4-1 19:33 发表
滚埋 ...

喺喺喺..同5T同盟後.我哋一直7打4.啱听喇嘛?
紧喺晤睇人数喇.祢哋都出晤起兵.
蓝天盟最閪纯种..未合并濄会.全部都喺NNNNNNNNN年前嘅老会员.绝对冇其他会嘅会员入嚟..
用未公开补丁对祢哋内挂盟又如何???训街蓝天试得多喇..

原帖由 SiufaI' 于 2008-4-1 19:47 发表

唔怕唔怕~我体谅你!贵盟成日唔係哩度飞就嗰度飞难怪数唔清人数嘅!

[m_傻笑] 要飞肯定是神话飞的快咯~一场GVG下来会员不知道要飞多少次呢~

甘你地快D开发个会跟随敌人既补丁啦!

原帖由 zhuxin 于 2008-4-1 19:33 发表
滚埋 ...

神话+烈魂两个会打你们四个会都应该对战了有大半年了吧,你觉得我们的人数相差的怎样?你觉得我们的工会数相差的怎样?
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 神話の龍 于 2008-4-1 19:58 发表

神话+烈魂两个会打你们四个会都应该对战了有大半年了吧,你觉得我们的人数相差的怎样?你觉得我们的工会数相差的怎样?

(神话+烈魂)80打("你们四个会")50上下吧~~~