返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2007-3-4 17:56 发表
感人地2个人讲野又关你春事啊...你发出来证明你型D咖??

证明一点.是相遇在和PT打,非缘份帮忙咯,星期三开始

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:55 发表

那换个方式好了,未来两个月内的会战,最后30分钟,我相遇都在中央四恭候你们PT大驾,如果惊不够打的话,就把PP和焚天拉上吧,这样行不?

啊妈教落出来行噶...人地帮你你就要帮人....除非PT同焚天+PP讲5使帮....5系噶话同盟来干叼??

WHY我地E家做野都要听你??我地喜欢点就点...点解要听过高龄啊伯讲野??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:55 发表

那换个方式好了,未来两个月内的会战,最后30分钟,我相遇都在中央四恭候你们PT大驾,如果惊不够打的话,就把PP和焚天拉上吧,这样行不?

哇..你叫莪哋去打就去打.
莪哋米好冇面.??
打就紧嘅了.你理得莪哋点打遮.
点解要受你约定嘅束缚去同你打呀.??
sd4??..你老家呀.??
上次都比莪哋pt拿咗喇.又想莪哋拿多次?

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:56 发表

我几时话唔认输?

认输就5该你米讲感多野拉.....胜者为王..败者为X...你仲讲感春多圣经做咩者...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

收工了,下班过元宵~都是个句,你PT要打,找准每次会战最后半小时,我地相遇就算得2个人守都会在中央四等你地.如果你地认为一个会不够来可以叫多几个,我没所谓的.

8倍色迷迷的007

喜哥曰

乜都你话事??边个攻边个守又系你话事...得啊...你感老HI米人地守ZL4你攻咯.....

大家唔可以甘,话晒007都系RO既名人(距自称),我地要听距讲几句的你要撩架打黎就系了,定甘多规矩做咩,我规定你地唔比带任何装备打GVG,得唔得

7叔你又走呀.?
好冇瘾遮.

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 18:00 发表
收工了,下班过元宵~都是个句,你PT要打,找准每次会战最后半小时,我地相遇就算得2个人守都会在中央四等你地.如果你地认为一个会不够来可以叫多几个,我没所谓的.

呢句PT噶你地听住好拉.....5系一阵得果10个人又着草5知去边啊...因为我都濑过野咖拉........

PS:特别D输5起噶人输左就会稳你打多次........

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 18:00 发表

唔按你定的规矩就叫唔够打,你算老几

原帖由 zjy311 于 2007-3-4 18:01 发表

呢句PT噶你地听住好拉.....5系一阵得果10个人又着草5知去边啊...因为我都濑过野咖拉........

PS:特别D输5起噶人输左就会稳你打多次........

米喺.到时人哋又唔知稳乜借口喇.

煮饭!

人地007系广S..见惯世面...觉得自己系大佬.....我地讲乜都系错噶...

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 18:00 发表
大家唔可以甘,话晒007都系RO既名人(距自称),我地要听距讲几句的你要撩架打黎就系了,定甘多规矩做咩,我规定你地唔比带任何装备打GVG,得唔得

到时你攻速快.
人哋又话你用内挂嘅了~