返回列表 发帖
原帖由 肥朵 于 2009-6-2 13:16 发表
全部看完。個人覺得,好無聊。大家曾經一起坐低食過飯。一起打過機。轉眼間就成甘。看來我系OUT著了。不過系度要講句。要拿人地老婆出來罵噶人。無品。吾配做人。男人之間噶事無關女人噶事。你地好過分。寶寶好 ...

唔该自己睇下边个拿人老婆出黎讲先. 边个口臭先.边个犯贱先. 自己讲人就得.唔比人讲. 唔讲得自己就咪讲先.!

原帖由 hao9988 于 2009-6-2 13:28 发表

盗雷腰的ID是:广州市黄埔...........

仲系甘幼稚  同理:东莞系咪你一只肥狗住晒?      

以后咪提人老婆.记住了.

[m_傻笑] [m_傻笑] [m_傻笑]
激情燃烧的6月- -

暗踩某绝喔你?不过可惜装备唔系距既.你比特价厉害.你还会装s.结果就成了sb.

个日大家送咗果儿去医院,其他人继续系骐麟坐.我记得我走既时候系凌晨5点几了.
因为LUCKY放系屋企成日,我担心所以翻去先.跟住G会其他人因为跟惯我出去蒲天光.
所以时间尴尬.而且果儿病咗,讲真我哋会担心,所以后来就去咗体距.早上7点几8点仲
同果儿通过电话,知道距无咩事,又拉住其他去饮早茶我先放心去训.老实讲.以前同果儿
系论坛闹生闹死,个次出离距好认真同我讲句对唔住我就对距改观囖.一直以来我都觉得
距单纯.为朋友为义气个种囖,G会上年出事,距哋即刻过离帮手,就算比人话假惺惺,其实
我都觉得感动.至于你哋依家既恩怨,我无资格去管,亦无资格去评论是非对错.只讲埋依句.
大家甘耐朋友.为个游戏搞成甘.一D都唔值得.抹去游戏,你哋心入面唔通就无一丝后悔同惋惜?
甘多年感情真系可以话无就无.爱之越深,恨之越切.我希望大家心平气和.
如果件事真系无办法解决.甘就做战场上既敌人.认真去打好每一场.就系对对手最好既尊重.
无论胜负.
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

路过一顶
PS:合服后多说普通话啊..

原帖由 你是孩子 于 2009-6-2 19:30 发表

唔该自己睇下边个拿人老婆出黎讲先. 边个口臭先.边个犯贱先. 自己讲人就得.唔比人讲. 唔讲得自己就咪讲先.!

吾好自己對號入座。我發表下自己睇法咋。。兄台洗咩甘激動。中要開個馬甲!系人就開個自己號上來講。。
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

楼上是笨蛋
问心无愧既可。

原帖由 肥朵 于 2009-6-2 19:52 发表

吾好自己對號入座。我發表下自己睇法咋。。兄台洗咩甘激動。中要開個馬甲!系人就開個自己號上來講。。

从来唔睇小站 都唔讲野. 所以都没号. 我都只系讲出自己嘎睇法. 讲野稳源头.中途讲野没意义. 咩叫马甲号.请问你个号有没发帖嘎第一次先?  呢个就系大号.

原帖由 你是孩子 于 2009-6-2 20:06 发表

从来唔睇小站 都唔讲野. 所以都没号. 我都只系讲出自己嘎睇法. 讲野稳源头.中途讲野没意义. 咩叫马甲号.请问你个号有没发帖嘎第一次先?  呢个就系大号.

系人都識睇字。我從來都用呢只號上小站。。有本事你用你遊戲個名上來講。無本事吾好系度扮
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

原帖由 肥朵 于 2009-6-2 20:13 发表

系人都識睇字。我從來都用呢只號上小站。。有本事你用你遊戲個名上來講。無本事吾好系度扮

有本事洗咩办野. 我开小站号就系开呢个名.我又没设置什么个人资料没整过.你唔可以就甘样话我开马甲号嘎喔.

原帖由 你是孩子 于 2009-6-2 20:16 发表

有本事洗咩办野. 我开小站号就系开呢个名.我又没设置什么个人资料没整过.你唔可以就甘样话我开马甲号嘎喔.

哎~~~这还不是神话的那些小朋友丑来娱乐大家~~神话的人做事都是偷偷摸摸的啦~~那里见得了光~~原谅人家吧~~

原帖由 拒绝再玩 于 2009-6-2 19:51 发表
路过一顶
PS:合服后多说普通话啊..

我可以当翻译啊~
负二代你们伤不起的.

原帖由 星の封印 于 2009-6-2 19:50 发表
个日大家送咗果儿去医院,其他人继续系骐麟坐.我记得我走既时候系凌晨5点几了.
因为LUCKY放系屋企成日,我担心所以翻去先.跟住G会其他人因为跟惯我出去蒲天光.
所以时间尴尬.而且果儿病咗,讲真我哋会担心,所以后 ...

哇..我哋老板娘出现了..

原帖由 SiufaI' 于 2009-6-2 22:08 发表

哇..我哋老板娘出现了..

hello....i'm waiting for you~
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店