返回列表 发帖
华南总盟。。。5好乱UP啊细路。。系广华成闹还不够,要拖圣域服落水了。。

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-16 18:03 发表
早知晤发咁多住.等祢哋钓下瘾都好..

其实我地都掌握左好多暴笑资料拉。。

脾气你还真研究起那脑残的话了..
小心你也脑残

不过据我所知
华南P没有月光这个会
华南I也应该没有
话说SY的月光应该是广S的吧...
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

睇嘢喇~~~~

原帖由 ╲゛τɡの豬 于 2008-5-15 20:56 发表
恭喜本来就是我的一名RO朋友

喺我响神话群叼祢嘅,祢吹閪啊??静喺够胆响骚扰一嗰女.小站都晤敢上..成只閪咁.

哇..日日精彩啊..
有D甘既人作威..
中央5发都5得啦...
广/华/成最强工会好野~~~!
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

垃圾,回家饮多两年奶,喜喜我的,米日日骚扰
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 星の封印 于 2008-5-16 18:19 发表
脾气你还真研究起那脑残的话了..
小心你也脑残

不过据我所知
华南P没有月光这个会
华南I也应该没有
话说SY的月光应该是广S的吧...

暂代做SY月光召唤兽..

3T系5T前身..如果讲中央盟噶话请加""号..如果真系想叫自己做3T..请了解一下3T的T字系乜意思先..

PS:其他不作评论..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

好閪好笑啊只狗閪..俾恭喜叼到佢声都晤敢出.仲落鸠埋Q.

好閪好笑啊只狗閪..俾恭喜叼到佢声都晤敢出.仲落鸠埋Q.
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

So bad.人家要打我.怕怕啊..
﹑*.Breathe aɡain.

原帖由 神話の龍 于 2008-5-16 03:14 发表
关于代表神话讲数篇要征询中华会长可否再发放。

髮啦髮啦...我好想t啊....如果講數篇冇對中華不利嘅話- -

原帖由 神話の龍 于 2008-5-16 03:14 发表
关于代表神话讲数篇要征询中华会长可否再发放。

龙哥.你话事咯.我几时都支持你地噶啦.我呢D小人物

- -我觉得衣条粉肠..人生观.价值观..全部5合格...

一个傻子引发的争论