返回列表 发帖
原帖由 牧村南 于 2007-3-4 17:34 发表
如果你007唔明我讲咩,我就清楚甘话你知,打你不是2个月的事,是见亲面就打,SD4一样打你,明白没?你定规矩?你当你自己系边个,我地中意点打你就点打你,你做咩唔同蓝天距地讲,有种我地12个打12个守JF,睇下边个理你,打 ...

哟,你还扯到埋蓝天身,你不是PT的吗?

8倍色迷迷的007

原帖由 PTの清清 于 2007-3-4 17:46 发表
007你凭咩叫我地同你地打????你凭咩????凭你识跆拳道啊?我地PT要打你,你无走得了!

我怕找不到你地咋,所以约个地方打到够咯,但你地都要肯得加~

8倍色迷迷的007

007...RO就算吧...反正只系无聊噶战争...如果真系想打...我同龙龙夹钱比你你落来广州我地同你打睇下边边好打D吧...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:49 发表

我怕找不到你地咋,所以约个地方打到够咯,但你地都要肯得加~

哈哈~~好似我地稳你地多过你稳我地咋~~~~呢D甘无聊噶也你都要讲大话????你知5知丑架??死老也

007你哟???讲话无所谓.....其实最紧张果个就系你

縋絿完美 23:57:14
啊啊啊。。真系烦啊。。NND。。我同埋你同盟算沟数了。。

....其实我觉得呢句系你地想同人同盟者.....使5使达我地个会出来所以先同盟啊??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:48 发表

哟,你还扯到埋蓝天身,你不是PT的吗?

没,只不过打个比如,话你林D野幼稚而已,没他,你话点打就点打?我地点解要听你,洗唔洗我地上咩职业你都要规定了,我规定你地只能上1个人同我地打呀,你听我地讲呀

原帖由 zjy311 于 2007-3-4 17:50 发表
007...RO就算吧...反正只系无聊噶战争...如果真系想打...我同龙龙夹钱比你你落来广州我地同你打睇下边边好打D吧...

不如这样,你过来,我包你食宿车费好不?工作关系走不开拉我

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-3-4 17:51 发表
007你哟???讲话无所谓.....其实最紧张果个就系你

縋絿完美 23:57:14
啊啊啊。。真系烦啊。。NND。。我同埋你同盟算沟数了。。

....其实我觉得呢句系你地想同人同盟者.....使5使达我地个会出来所以先同盟啊??

这是仙幽与霸仔的对话,关我乜事?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:53 发表

这是仙幽与霸仔的对话,关我乜事?

甘你发出来做咩???????

原帖由 zjy311 于 2007-3-4 17:50 发表

45蚊,来回90蚊,45蚊只去到天河客运站...
你还要继续贴钱,先去到....
PT噶实力是不可估计滴!

讲句叼HI D...输就米输左咯.....已经提前话要打...人数又比你搞点埋...叫人又比你叫埋....人数又系你地赢埋....都系输你就自己反醒下拉......点解E家仲要我地跟你意思??5系一齐讲好话星期6打噶么???你想我地无城.....TMD简单拉......反正无乜大战我都5会系群吹鸡吹晒D人上来......你想星期3??得.....你到时米又叫埋缘分过来帮你地过来SD 1罗城咯........

PS:5该你啊......同人打就5好次次自己淋定城自己守先拉......仲要稳D又长又窄噶路......你如果真系觉得你感把炮..琴晚就应该比我地守ZL4先.....你后攻...2次都系我地攻ZL4.....你地守...感又好公平??

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 17:51 发表

没,只不过打个比如,话你林D野幼稚而已,没他,你话点打就点打?我地点解要听你,洗唔洗我地上咩职业你都要规定了,我规定你地只能上1个人同我地打呀,你听我地讲呀

那换个方式好了,未来两个月内的会战,最后30分钟,我相遇都在中央四恭候你们PT大驾,如果惊不够打的话,就把PP和焚天拉上吧,这样行不?

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-3-4 17:55 发表
讲句叼HI D...输就米输左咯.....已经提前话要打...人数又比你搞点埋...叫人又比你叫埋....人数又系你地赢埋....都系输你就自己反醒下拉......点解E家仲要我地跟你意思??5系一齐讲好话星期6打噶么???你想我地无城 ...

我几时话唔认输?

8倍色迷迷的007

感人地2个人讲野又关你春事啊...你发出来证明你型D咖??

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:55 发表

那换个方式好了,未来两个月内的会战,最后30分钟,我相遇都在中央四恭候你们PT大驾,如果惊不够打的话,就把PP和焚天拉上吧,这样行不?

你算老几,我地点解要听,打你就打你,你讲甘多野做咩