返回列表 发帖
原帖由 黑客 于 2009-6-1 14:24 发表

白癡低能閪,你副咁既尊容都敢笑人身高,我真系服到你五體投地。

丁次咁既身材,講野又口吱吱,成只死肥豬咁,有人爛眼肯嫁你,已經算系十世修到啦。
仲要成日媽咪前,媽咪後,擺明就心智未發育,智障兼白 ...

哈哈哈~~你是不是没人要,好可怜啊??你羡慕??还是妒嫉啊????说吧~~
哎~~~好好的跟着你们的主人吧~~下次好好守住你们的狗窝啊~~~别再丢了~~~睡街真的不好受~~

都唔知你地激情d咩, 唉, 无广s大佬@全国第三+广c大佬真係无瘾

智障果。。不要再转移话题了。。我们还是继续讨论你那能凹凸不平的象貌和能把人挤死的身材把

原帖由 ttt!! 于 2009-6-1 16:30 发表
智障果。。不要再转移话题了。。我们还是继续讨论你那能凹凸不平的象貌和能把人挤死的身材把

羡慕吗???拿身材来说??好~~继续~~

原帖由 ttt!! 于 2009-6-1 16:30 发表

那就拿加隆,阿昕来说吧~~一个女人无胸真系好惨!!依家噶丰胸技术很先进~~不如去丰胸吧~~甘先似个女人~
加隆,特价睇上去真系似小学生~~今天是6.1儿童节啊!祝他们儿童节快乐~

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 16:51 发表

羡慕吗???拿身材来说??好~~继续~~

不好意思。。身材真是没你肥!这点我承认 我输你了。
死胖子你赢了!

啦啦啦 ~~~~~~有個老襯 從此被困
溫馨提示:緊張時候 輕鬆一下先

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 16:53 发表

那就拿加隆,阿昕来说吧~~一个女人无胸真系好惨!!依家噶丰胸技术很先进~~不如去丰胸吧~~甘先似个女人~
加隆,特价睇上去真系似小学生~~今天是6.1儿童节啊!祝他们儿童节快乐~

你装RY到处认哥哥 又不见你胸比人大  
你说别人看上去象小学生。。总比你智商似小学生强多了

原帖由 曉MM 于 2009-6-1 17:07 发表

最爱的晓MM出现!!

原帖由 ttt!! 于 2009-6-1 17:08 发表

你装RY到处认哥哥 又不见你胸比人大  
你说别人看上去象小学生。。总比你智商似小学生强多了

高能的人就是只会说不会做~高能的人就是会说话~行动去哪里了???
TTT,做狗做得你这样已经很不错了~~神话狗窝怎么只有你一只狗跑出来???你的同类呢??吃饱连叫都不叫两声听一下???

原帖由 曉MM 于 2009-6-1 17:07 发表

别拿个新的舞女号进PVP啊~~有人会认得你的~~~

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 17:12 发表

别拿个新的舞女号进PVP啊~~有人会认得你的~~~

不是新的唷........成個半月前.........還叫新嗎-.-"""""

晓Mm,,走。。我们回家。。明天我给你买条新的狗给你遛遛  
这条叫弱智果的死肥狗。。我们不要也罢!

媽媽不給我養~~~.

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 15:52 发表

哈哈哈~~你是不是没人要,好可怜啊??你羡慕??还是妒嫉啊????说吧~~
哎~~~好好的跟着你们的主人吧~~下次好好守住你们的狗窝啊~~~别再丢了~~~睡街真的不好受~~

系吖?如果你咁既質素都睇得岩,仲要嫁埋。
除佐爛眼,唔使睇,你新娶個老婆唔系斷手就斷腳,或者殘廢。难道有人会羡慕妒忌你助残?

祝賀你日日食殘廢餐咯。希望佢今年克唔死你,等你年年都有今日。經常可以換老婆。
或者去殘聯搵下咯,應該可以幫到你。求其搵個爛眼既,都岩曬你水桶身材。

守佐咁耐門口,都捻唔到主人想點,真系一只智障既看門狗。
街唔系成日都有得訓,我當然會叫大家珍惜。至於果個咩老家?全服都知我地根本就唔當一回事。
如果你中意,咪場場搵50人陪你系果度企2個鐘咯。反正我地玩得好激情。
你呢?同你班唔多识既会友你眼望我眼咯。“特写”应该系唔错既选择。但记得别把人家的名号弄错咯