返回列表 发帖

好多野想讲..但是好多野都5想系呢D大众地方讲..你放过我..

只可以讲..做人系点..系点做人..个个有眼睇..话得你噶紧有原因..5T噶我5讲..焚天噶通力+CS你有无见有人叼过驱..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

潴叮步潴呆後尘..跪主板吧你.

你5ge 驱系你噶事..问题人地系5T打有认真出力就系了..你知我份人系睇表现评论一个人..5系从平时去探讨一个人..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

其实反正我讲几多次你都系当无听到噶..你继续发你噶劳骚好了..

原帖由 powerstar 于 2008-9-29 12:54 发表
荣誉有你D甘的人先臭啊,出到去你米话你曾经是荣誉的添啊费事人地话荣誉净是出你ED垃圾,人家可乐不打GVG了全体加入荣誉有咩问题?关你Q事啊?起码他们会话是荣誉的人为荣誉而战,而不是借回来的,我再点合并,荣誉始终都是荣誉,照你个白痴逻辑,水鱼神话合拼算点?难道5T也是5个乜7工会合并?是你拌野之瓜?好SEO你就米甘收家拉,搞不起会战的就别来撩荣誉打,你重没有这个条件,同我们讲GVG?等你有资格先拉。

比某2人教育一翻之后..确定潜水..荣誉噶如果你要同卡卡西吵..麻烦5好再罗5T个名出来做剑尖..果晚卡卡西打你系靠驱自己稳人翻来同你地打..关于借兵呢个词..只系驱系5T度稳到人去帮手罢了..并无我落命令需要边个+边个过去同你地打..始终会员有会员噶自由..我感谢5到..反正GVG时间无话帮5帮卡卡西..反正你5系我同盟列表度无你噶名噶..见到打就系了..

剑枫如果你真系感想知D野..你自己同通力倾下..如果都仲系5明先稳我..

人不犯我我不犯人..我无犯荣誉希望5好荣誉再犯5T..你言语上5晓表达..我思维上都可以5晓转弯..

JF...
你又忘记我同你讲过乜了......- -..
唔值得..
你既然知依个小人唔值得你去吵.
你就唔好同佢吵..
影响自己同甘多年嘅朋友感情..
唔值得!

- -,,,,PS:今晚我只LUCKY强X咗两个大家很熟悉的人.....啊门
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

大家古吓个两个人系边个......啦啦啦.......

顶楼........
国庆节有咩活动...............

原帖由 星の封印 于 2008-9-30 03:17 发表
JF...
你又忘记我同你讲过乜了......- -..
唔值得..
你既然知依个小人唔值得你去吵.
你就唔好同佢吵..
影响自己同甘多年嘅朋友感情..
唔值得!

- -,,,,PS:今晚我只 ...

物似主人型..

楼上的要比版权费.....

枫~~~或者你平时直话直说,没我甘阴湿,念也没复杂,举个例:我同一个你不认识的人准备打架,而你不想我打,你按住个系我还是对方?
我同猪叮点解成日按住你的道理一样,你一直在我心目中都系能力者,我好想你能领悟什么是“退一步”。
我个人对付嚣张或者比自己强的人,我要串,就一定要超越距,等距声都没得声,实力讲说话。