返回列表 发帖
甘快5页。。。

我想讲,成日话人用外挂打GVG,所以自己用内挂合理的应该不是神话的人吧。。。。。

不能催啦,等下就演变成“你叫我就要打噶啦,你当你自己边个啊”
顺其自然吧。吵到甘僵,大家都没可能平心静气沟通噶啦。

原帖由 zjy311 于 2008-3-20 19:31 发表

.....M4...5使用脑...

不愧为众潴嘅首领...

原帖由 神話の龍 于 2008-3-20 23:50 发表

叼,你还好意思讲连胜,明明4连胜,就是你垃圾。

都是我的错啊!哈哈哈~下场一定会做得很好得`~~

純粹飄過....汏王居然話佢都冇嘚丄....咁莪都辷定冇份菂孒....
重新開始...❤菂旅程...

哈球不搓搓滴!
胎迷胎眼滴!
q猫 哎...图都发出来了,竟然还未承认*挂的说....赶快该退会的退会,该踢人的踢人吧.....有人说过一句话:"作为领导人,必须具备一个特点,就是厚脸".....某盟的某会里的某人完全足够成为一个领导人了....[m_OK] [m_OK]

ありがとう」と 君に言われると なんだか切ない
さようなら」の 後の溶けぬ魔法 淡くほろ苦い
  The Flavor Of Life The Flavor Of Life

又多只捞閪~~~
都唔知UP乜7~~~~[m_走开]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

好睇好睇,有得咬才有得继续,有得继续才有激情。。大家继续啦。。。唔好给他停。。

囿激情庅...點解莪完全唔覺得嘅.....

D魜就曉赱啊赱啊赱..蝴蝶啊蝴蝶啊蝴蝶...
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 ansonkids 于 2008-3-21 10:55 发表
又多只捞閪~~~
都唔知UP乜7~~~~[m_走开]  

伱好潮.?

ITE鸠屎就系呢度吵``吴好成日收收埋埋大大声声得个系自己论坛鸠吹``

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-3-21 16:43 发表
ITE鸠屎就系呢度吵``吴好成日收收埋埋大大声声得个系自己论坛鸠吹``

敢hi出黎咩…内挂又比人捉到…jf又5够打…

大家今晚努力,但不要甘大力~~~
虽然无得上,但我会为大家祈祷~~~[m_星星眼]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ