返回列表 发帖
原帖由 牧村南 于 2007-3-4 01:13 发表
仲有你目标是蓝天呢个以前广S,包括广C都知了,只不过你3年都没实验到而已

就是没现实到才叫现在目标,总不能拿一些手下败将为目标吧?

8倍色迷迷的007

JF2,上面有人回答你了,我唔讲了

都系个句啦,007你比D勇气,比D大志啦,目咩标,系就堂堂正正用你最擅长既"以少胜多"既打法,打蓝天啦,又唔妥又唔敢打人地,有一句话真系好岩,又怕死又反动,玩个游戏之嘛,又唔系叫你真刀真枪去打,比人杀了你现实中又不会有伤害,你讲到自己甘有理想甘有抱负,就应该去打,那怕只杀到距地几个人,系了,唔记得你007话好中意杀人添

原帖由 安分 于 2007-3-4 01:17 发表

哈哈.我们说来jf2.不就是因为你们说转战jf2吗?

来JF2,我还以为JF2是你们家呢,不好意思,我的理解能力差哦.
再者,我什么时候说转战JF2了?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:15 发表

ER,老实说,我想打蓝天,但工会没这个能力,所以我不会拿JF拿说,但你们工会某人好似好大方地说,来JF2啦,具体请回看前几贴.多谢合作.

哈哈~~~~~我有无话最后要打JF2啊??????你边只狗眼话我地要罗JF2啊???JF早期人少,无甘多人,我都系为你好咋,你知你台机噶拉,又话坏又话打5到甘,一多起人果时打到拍晒心口甘就无为拉~~~会错意就无表达出来拉,比人润噶~~~都系送个最适合你噶单词比你吧:HALLOWEEN!!!!

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 01:21 发表
JF2,上面有人回答你了,我唔讲了

都系个句啦,007你比D勇气,比D大志啦,目咩标,系就堂堂正正用你最擅长既"以少胜多"既打法,打蓝天啦,又唔妥又唔敢打人地,有一句话真系好岩,又怕死又反动,玩个游戏之嘛 ...

什么时候我变了好钟意杀人了?我现在只喜欢杀BOSS啦.以少胜多?总不及你们吹到6人清一个会利害吧,呵呵

8倍色迷迷的007

原帖由 PTの清清 于 2007-3-4 01:15 发表

南哥,你5可以怪人地架,人地打到个后冠要周围发贴话比人距打到个后冠啊~~

后冠.......当年100蚊1只卖左几十只......算个鸟?

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:23 发表

什么时候我变了好钟意杀人了?我现在只喜欢杀BOSS啦.以少胜多?总不及你们吹到6人清一个会利害吧,呵呵

没呀,见你甘中意入PVP,林住你好中意杀人之嘛,6个人清一个会就好耐之前既事了,呵呵,PT打6个城落黎都试过啦,唔通又旧事重提了喔,米甘怀旧了pls

累了,明天上班继续磨~趁赢左好拿彩啦~~希望你地以后次次拿到彩啦

8倍色迷迷的007

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 01:25 发表

没呀,见你甘中意入PVP,林住你好中意杀人之嘛,6个人清一个会就好耐之前既事了,呵呵,PT打6个城落黎都试过啦,唔通又旧事重提了喔,米甘怀旧了pls

我中意入PVP已是半年前的事了哦,最近半年在线打BOSS哦,看来你的信息更新得很快的说

8倍色迷迷的007

各会好象都打得相当精彩,偶们也不例外

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:26 发表
累了,明天上班继续磨~趁赢左好拿彩啦~~希望你地以后次次拿到彩啦

走甘快啊???都没交流完??下次打边度啊????SD1啊???我等紧你来比我侮辱噶

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:26 发表

拿彩?学你007而已,不知道当日星期3首都1的华丽房你地相遇开的聊天室有多壮观,怎么RO上同RO下你007会相差那么远???

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:27 发表

我中意入PVP已是半年前的事了哦,最近半年在线打BOSS哦,看来你的信息更新得很快的说

系呀?甘就唔知了,你D事绩我没玩RO都有所闻,可想而知你知名度有几高,当年PVP你不是称王称霸的?听说听说而已

算啦 嘈嗰鳥......
  不過不是上來嘈..我上來說幾句.......

007 由頭到尾我都吾覺得你強過....你除左識靠同盟你仲識乜??..
  墲人同你同盟 你就自己走去同人地同盟.. 人地T你走 你又繼續搵..
  你有幾多實力你自己知啦.... 以前入PVP 你一個人夠膽入去嘛?.. 又不是叫1大堆人先感入去....... 哈哈 浪費時間.........今日我都听到我工會既人講左幾句話  乜妳地工會D人 吾知乜叫狂暴螞蟻加?... 我地睇到妳地D刺客就話耐挂  要吾要 我地交易比你地睇下咩叫狂暴螞蟻帽同眼鏡同小愛列?..
呵呵 熌人

目前我都没搞清楚广F的工会以及各工会的关系等。广F作为大服,工会太多了。