返回列表 发帖
[m_犯错] wz爆咗积分1喔

你可以返去了
问心无愧既可。

我返黎啦~~~~~~~~哈哈~~~

回乡省亲完毕~~~[m_傻笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

还是不要误导人啦。
一样系10秒,只不过人地果10秒5敢出黎见人。

问心无愧既可。

原帖由 帅男小白啊 于 2009-4-5 16:43 发表
ITE好似不用5分钟就可以召唤一次了........ITE刚召唤我们爆城,爆完不到1分钟,ITE就全会冲入来了,而且当时神话应该守住门口的,ITE就算集合都比较难吧

佢哋召唤都晤使10秒..更何况召唤完嘅冷却时间.

原帖由 帅男小白啊 于 2009-4-5 16:43 发表
ITE好似不用5分钟就可以召唤一次了........ITE刚召唤我们爆城,爆完不到1分钟,ITE就全会冲入来了,而且当时神话应该守住门口的,ITE就算集合都比较难吧

你地忘记左...ITE噶会长系神来噶咩??果只低B仔..有乜系做5到噶..神噶手下系班6翼天使来咖嘛..飞都快过你行啊..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

双鱼果时5系我做会长..E家个会长死左去越富4楼卖PSP
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2009-4-5 16:09 发表
怀念以前乜都无噶广州SARA

我只記得焚天雙魚..以前留過一輪
離開數年塵埃落定..

接85+無3拖號...請+q160216885

..........我地天狼系FY..基本成晚就系系下線中度過..
一共斷咗3次..至少20分鐘后先上得翻..
最后結束訓街邊
離開數年塵埃落定..

接85+無3拖號...請+q160216885

怀念以前乜都无噶广州SARA

问心无愧既可。

E家先出现虚拟我已经觉得好神奇。。。
广F的各位。。努力吧。。。

广F的ITE会长已经带头虚拟了。。
问心无愧既可。

抵制内挂。。抵制虚拟。。
广F风气好好。。希望呢种风气可以持续落去。。
至少系收费F留翻些许未被污染的净土。。。