返回列表 发帖

留意队名...........................................
队名也要那么叼,别人改的也是第一小队,或2队....
这个队名谁改噶?
由此看出...

男女两面睇

都怪你地班猪啦,点解爆咗SD1都唔等下他地自己来呢,系要个个企唔稳脚甘,要去ZL4稳他地呢,搞到原来去果度又远,又难攻,破咗防线之后,又不够人地回防得快,嗱,依家又给人地话前头人地拿彩啦..他地输后尾咋..死未呢..

原帖由 nnsz 于 2007-3-4 01:35 发表
目前我都没搞清楚广F的工会以及各工会的关系等。广F作为大服,工会太多了。

他们说的是广S,缘分,相遇,PT,PP,焚天,沙尘,蓝天...是广S噶!
广C那些很多折埋了,挂在墙上,好似天之............剩下的是下水,迷城..可口可乐是广C?
广IP是创世纪,家园,纪念册..........
男女两面睇

原帖由 小祐祐 于 2007-3-4 01:33 发表
算啦 嘈嗰鳥......
  不過不是上來嘈..我上來說幾句.......

007 由頭到尾我都吾覺得你強過....你除左識靠同盟你仲識乜??..
  墲人同你同盟 你就自己走去同人地同盟.. 人地T你走 你又繼續搵..
  你有幾 ...

猪佑,他们讲的那个是SBB的傻人带个蚁MM白眼啦,他地可能没见过白眼插狂MM啦, 就话是没带眼镜也能睇到隐身的CK..
顺便BS下你先,又话返来打返场,  又话贡献些军火出来, 最后打完都不见人影.

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 01:45 发表
PT有鬼23人,你计埋双开就有

对的,就是计埋JJ双开诗人舞女的给埋他咯..反正我地要给总人数他地咖嘛..
啊...PS下先:双开哦,手动咖,唔系自动果D哦.我怕唔PS下, 某些人又会用内挂的口吻话我地了..

7叔....点呀...
使唔使为下次gvg淋定借口呀.??
sd1又喺你叫嘅.
依家明明莪哋pt嘅人拿狂暴mm卡你又话喺内挂.
你仲有几多借口未讲呀.?

007可畏係一派胡言+断章取义,你摆我地上台明朝暗讽下话? 唔好讲边个插旗, 无错PT唔係咩劲会,不过永远,记得,係永远比你个咩相遇强, 你唔好反复兑换参照物掩人耳目喇, 唔该你係男仔就直接D,講嘢唔好一旧旧, 话俾你知, 无错, 你讲过既嘢就要为自己讲过嘢负责, 係咁多, 以后兵戎相见, 无畏作口舌之争.

ˊ_&眔暉孒 01:41:44
我只想讲..007如果你係输得起嘅就唔该安静下..冇必要讲咁多借口OK.?
今晚你係输了..就係输了..我哋PT赢了就係赢了..唔需要多讲..大家心照眯得囖..你做咩係要整烂自己块面喺度讲三讲四..唔顺气嘅可以喺GVG见..唔需要讲咁多嘢...我嘅宗旨就係..
打咋嘛..嚟就係了..

喺论坛度发哩句嘢..我发唔到言依家..

PT有鬼23人,你计埋双开就有

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:45 发表

算吧算吧,他们三个会嘛,论单会来说,缘份当然声XXX啦

哟哟哟,输咗之后又话我地3个会了..焚天25,pt23,pp13,请问, 这三个会比你们两个会, 人多啊,还是要少呢??

呢个都要PS下先:我地都在最后时间影下最后上线的人数了,你需要的可以发给你睇的, 不要话我地吹出来骗你好了..

007,老实同你讲,如果唔系你星期3个日你地相遇响华丽房D行径,我地PT都懒得理你,串人我就见得多了,全个相遇响到开聊天室串人我都系第一次见,就按照你007当日聊天室既说话吧,用你的实力去捍卫SD1,响论坛扮好人有咩用,你个人系点我林全广服都知了,米以为合服就有人帮你,有人睇得起你

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:36 发表

输就输使找理由的?以为我是你地吗?

7叔,你甘讲就唔系啦,如果你系要讲上次的输赢,甘就系你错啦,如果我地都知你地打SD1,你认为你地没有缘分帮助的实力有几成把握拿得到SD1??不过就是可惜,没和你们讲好先啦..真系好可惜..就系谂住去SD4找你玩,你就表错情甘去SD1稳焚天.最可惜就是焚天也不在SD1.唉唉唉..

目前我都没搞清楚广F的工会以及各工会的关系等。广F作为大服,工会太多了。

算啦 嘈嗰鳥......
  不過不是上來嘈..我上來說幾句.......

007 由頭到尾我都吾覺得你強過....你除左識靠同盟你仲識乜??..
  墲人同你同盟 你就自己走去同人地同盟.. 人地T你走 你又繼續搵..
  你有幾多實力你自己知啦.... 以前入PVP 你一個人夠膽入去嘛?.. 又不是叫1大堆人先感入去....... 哈哈 浪費時間.........今日我都听到我工會既人講左幾句話  乜妳地工會D人 吾知乜叫狂暴螞蟻加?... 我地睇到妳地D刺客就話耐挂  要吾要 我地交易比你地睇下咩叫狂暴螞蟻帽同眼鏡同小愛列?..
呵呵 熌人