返回列表 发帖
[m_装酷] 锤仔党.....

原帖由 ansonkids 于 2008-3-6 17:59 发表

使乜同佢讲体育精神~~~你以前未见过D会临灭亡前,又死唔断气,就会做呢D野架啦~~~

当工会临执时,第一,咪乱吹鸡。吹得多,死得快。
                  第二,玩到无得玩,就乱爆城,加速身陈代谢~~~
...

[m_叹气] [m_叹气] 小鸡偷城劲吖..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-6 17:58 发表

[m_怒] 抢台词.

[m_NO] [m_NO] 没抢
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-6 05:49 PM 发表

[m_电话] 毫无体育精神.

使乜同佢讲体育精神~~~你以前未见过D会临灭亡前,又死唔断气,就会做呢D野架啦~~~

当工会临执时,第一,咪乱吹鸡。吹得多,死得快。
                  第二,玩到无得玩,就乱爆城,加速身陈代谢~~~
由得人啦~~~[m_傻笑]

To  Oh shit:如果个脑,用黎捻你D甘白痴既破解方法,咪盏浪费晒我D脑汁,傻閪閪~~~
以前我地用智者做会长都可以搞掂小鸡互刷城。
何况1,你甘既料,点同小鸡会比?2,难道你CK识跳高?
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

[m_装酷]

原帖由 メ篼sHΟw﹏ 于 2008-3-6 17:56 发表

学就学足D拉,学到不男不女甘。盟战唔敢打就算拉,2V2又唔敢打,2V2唔敢打都算拉。只抽只都蝴蝶飞走。

[m_怒] 抢台词.

真罗嗦啊,反正现在GVG就这样了,要玩就玩,不玩拉倒,觉得挑衅有用就继续。

更加难为无极限,痴上你地后比人打到妈都唔认得

原帖由 傲雪 于 2008-3-6 17:53 发表

学习神话的游击战,打一枪换一个地方。

学就学足D拉,学到不男不女甘。盟战唔敢打就算拉,2V2又唔敢打,2V2唔敢打都算拉。只抽只都蝴蝶飞走。
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-6 17:52 发表

[m_困惑] 渣嗰事巴嗱bo人??

=.=锤仔者....

呵呵,以前蓝天强烈鄙视5T神话TQ召唤,爆城弹人,以家蓝天反而自己做翻了,沦落到哩个地步,真可怜呀,虽然你地鄙视紧自己睇唔起自己,但我地唔会失望,因为见到你地感堕落,我地真高兴

原帖由 傲雪 于 2008-3-6 17:15 发表

http://gg.a.5d6d.com/userdirs/f/ ... nth_0803/20080306_9 ...

类似我在你楼上吧?如果你觉得5系闹我噶道歉个咯。如果你5道歉即系证明你闹我咯。事实已经摆在面前。不过我都说过了狗咬人无罪。。。道歉与否你自己衡量咯。。。5讲了。闪。下次战报再说吧

你地都唔觉得无聊,我地乐意奉陪!一睇就知道你地班人意志力薄弱拉。其实甘都好嘅,都未多谢你地锻炼到我地今时今日嘅毅力,用尽所有方法去离间我地嘅同盟后,我地先发现原来我地可以越战越强。唔好笑甘多拉,用笑嘅时间好好地啉下点样可以将你衣家果10几20个人变翻56人拉。

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-6 17:49 发表

[m_电话] 毫无体育精神.

学习神话的游击战,打一枪换一个地方。

原帖由 pt傻包 于 2008-3-6 17:43 发表

对对``搞到我上M4多要随身带N多加速水去抢怪```你地真系太禽兽了`.....

[m_困惑] 渣嗰事巴嗱bo人??