返回列表 发帖
好長..無心機睇...繼續激情吧

吃完消夜.....发觉有一只鸡比没吃...4只猪兜掉"色"仔......点知又系我输左.....吃只鸡比去
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

1.首先多谢晒焚天+PT+PP噶每一个人..为左捍卫我地伟大噶007..所以我地特登同盟..仲有其他支持我地噶人...好多谢你地噶支持.....

我来拜这句话的
努力debug中

水月?尖叫?猪姜?

以下观点属于自己..无关任何工会..除左相遇...

啊7哥...你讲感多叫人去JF 2做乜春者??人地插枝期果时你仲系RO边树打紧会者??成日就系晓叫人同盟...你系想吃左人定想真系同盟啊??系广S又系感...E家又系感...你究竟系米无左同盟使死者???如果系焚天同PP死左几百年拉.....你有乜春可以讲者...系啊.....你又叫我地去JF2???5好拉...废事好似你会员话我地3工会同盟就系因为你个会所以先同盟...废事到事过到去..罗左城...你又同我地讲话我地因为你所以去ZL2拉.....试问我地呢3个会又有几多人为左个名而继续打GVG啊??个个又米为左好玩....

007??讲句真.....你系论坛做噶野...无论小站...4U.....你永远只会觉得自己系圣人...我地系衰人.....永远都感七多道理.....永远无歪理.....你讲到自己会感七把炮做咩者??喜欢讲以前...我陪你...果时广S你无一队人...几时敢入PVP...见到边个猛就跟边个.....我地N多人5玩...你就觉得你地系PVP度称霸....感5知点解果时有只猪兜WZ一个打你地6个...果个又叫咩??

你讲野...输又系你讲最多...赢又系.....系4U果时都觉得你无聊....例如:
以前仲没同华南合果时...你撩我地单P/...我叫晒D人成30几人上..而你得个10人就着晒草.....到最后又死去SD 4罗城.....到我偷先发现到你地原来有打...打完...你又上4U讲......我终于放心将SD 1交比你地........哇.....你当你自己系咩啊???陈天桥???
到星期3...赢左就系度话我5分事理...帮J枫讲野........我想同你讲下你...做会长就算会员有无错比人叼都要帮......5帮噶果个会长有无资格做会长???.....
PS:好认真感同你讲......我前派先叼走完一个会长夫人....

TO 007:想我地过JF2会你??得.....请你5好靠同盟靠一个会噶力量罗到1个月6次城...我地就会话为左你地相遇而走过去陪你颠..

到今晚...我地3个会夹埋先多缘分小小.....你地无敌噶相遇又加埋广C噶PVP高手.....感你仲觉得我地系米赢人数啊???讲句叼閪D...今晚我觉得系同缘分打多过同你打地相遇打..就算同相遇打都系打你007个名......叫晒人来....请问有无缘分噶一半人???做叫果个仲小人过来帮果个会噶??你RP好极都有限拉.....个人感觉你同广S著名噶"长情"同一级噶...

结论...
1.首先多谢晒焚天+PT+PP噶每一个人..为左捍卫我地伟大噶007..所以我地特登同盟..仲有其他支持我地噶人...好多谢你地噶支持.....

2.可能广C/IP 华南果边都只系觉得呢D系广S噶笑话.....但是我真系5爽一个成日就扮到自己系圣人噶人讲噶野...之前通力话过5比我地发言.....但是我对住呢个满口圣人噶人...我顶5顺......"俺...要爆鸟"

3.007+相遇里边噶有份叼过我地3个会噶人...我想讲...如果我地系感七衰噶会...我地今晚5会有呢个人数...焚天4年前系感多人...E家都系呢D人.....我点衰都5会衰过一个就系晓吃人会来发展自己会噶007...如果我真系感七扑街噶...广S 5会有感多F.......007...你反醒下拉...圣人...

再次PS:......大家好.....我系一个濑3濑4噶笨蛋叮....你地可以称呼我做濑叮...不过俺RP比某个人要好!!

再再次PS:请问今晚其他会噶人有无系水中月听到有人尖叫啊??

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

焚天(老早的工会,不过好像都没什么起色)

可以讲 焚天系现存原广S公会里边 历史最最最久远噶公会 5对外收人罢了
4年前系呢班人 4年后都系呢班人

OVER

无聊无聊 手痕手痕

原帖由 miharu 于 2007-3-4 03:01 发表
真正历史大概是这样

广S大概势力

蓝天(早期工会,立足以久,广S第一个太阳和广S第一个投资到100的城)
LIVE(已经消失)
不良(已经消失)
猪会(已经消失)

沙尘(前对抗蓝天的4色,4个会,超凡,炎龙,月光,U兰 ...

其實無極限,家園,他地都仲系PT的同盟,但系因為他們兩個會的會長現在都不怎麽得閑,所以工會有時打下,有時自家工會沒會長上就來下PT度玩下甘的..
還有,PT好似和藍天沒什麽關係的,是不過是很久以前說了,各不犯對方..

言简意赅

更多好图尽在华南战报:
http://yoyostation.uu1001.com/read.php?tid=511
欢迎观摩支持

輪到我們看戲嘞

原帖由 嘉旋 于 2007-3-4 02:05 发表

他们说的是广S,缘分,相遇,PT,PP,焚天,沙尘,蓝天...是广S噶!
广C那些很多折埋了,挂在墙上,好似天之............剩下的是下水,迷城..可口可乐是广C?
广IP是创世纪,家园,纪念册..........

可口可乐系华I

甘快就163鳥........繼續寫總結去..........

原帖由 嘉旋 于 2007-3-4 00:04 发表
喂...个乜7四少呢,出来吧.................
战铁吗,一个英雄墨废HI你啦...............
傻仔...........
垃圾到..........

其他人都5想复,废话极多
唯一想回复呢位
使Q你讲啊~~官网一开波就有讲英雄有咩用啦~~~一张马克都搞正个诗人啦
你有装备,人地无既
你都肾既