返回列表 发帖
系边个都无所谓啦.叼你就叼你啦.唔顺气米得闲顶下贴咯,有咩所谓喔.动动手指或者可以壮阳呢.

痿哥...笑.
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

[m_走开]

懒理垃圾果,废西一只..你贴自己个样出黎show下啊嘛,非主流
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 09:24 发表

真有文化~~可惜没人会欣赏~~

傻西啊你?写出黎比人睇既 比你睇嘎咩????!!!!!

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 09:23 发表

哇~~~又换马甲了???哎~~专洗女人钱噶男人都敢出来讲野~~特价婆,快去做鸡赚钱比你条佬洗啦~~
1.65身高都无???哈哈~~

点啊 专稳你好兄弟老婆出黎讲果个?我系边个你知个西咩!拿拿声开个细号证明下你个好兄弟个马甲号系边卵个啦!以为删晒以前D贴就没人知嘎啦??!弱智野你地都做得多嘎啦.做多件点话.快D去办痴痴啦.翻屋企痴胶花啦! 你唔系洗你老母钱咩 唔够胆出黎讲野唔该翻屋企稳你老豆含7去! 三脂高死没脑7懵懵on99猪dum兜.我系你就半夜去自沉九江桥桥底啦! 特价婆?特价婆你有资格叫? 唔洗甘比面衰囡喔!!!反正我叫你老婆都系叫一声狗乸嘎扎!

特价洗边个女人钱你叫果个女人出黎讲野(有种你又自己开个号办女人!笨7!).呢到几时轮到你出声?而家特价洗过你老婆钱?定叼过你老婆? 你讲一句特价叼过你老婆!我任你讲!如果唔系嘎话你咩身份讲野? 唔好又同我讲特价欠绝b老婆乜7乜7啊.重来都没欠过.而且人地老婆关你卵事?绝b都收嗲你嘈个毛?定系你暗恋人地老婆? 好恨做女人系咪?切左先好同我讲野!

原帖由 深夜的猪 于 2009-5-31 03:04 发表
1:低能果,讲装边个够你犀利啊.没b你都装到b出黎了(鄙人仰望啊….)
2::你讲野系眯有语障啊??咩叫以后更多会打我地?你以为肥就号召力大嘎拉?你都on鸠嘎!自称天下无敌系眯有罪先?你个浪 饼好兄弟够话距上鸡没人打 ...

真有文化~~可惜没人会欣赏~~

原帖由 你是孩子 于 2009-5-31 21:29 发表

点啊,狗哩笨绝西.又上小号啊.成鸠日做埋晒D弱智野,以为自己好卵高明.烂仔出身真系烂仔出身.
噢?又拿你老婆出黎讲啊? 甘中意拿你老婆出黎做挡箭牌.祸不及妻儿有没听过啊?成鸠日就拿自己老婆黎讲.你老婆好鸠威 ...

哇~~~又换马甲了???哎~~专洗女人钱噶男人都敢出来讲野~~特价婆,快去做鸡赚钱比你条佬洗啦~~
1.65身高都无???哈哈~~

惊讶~~录象出来了~

大家细心留意录象开头,华金房门前看见11月吹萧在跳跳扎,我抢先一步比11月吹萧先进入金房,
但是奇怪的事发生了!吹萧竟然在华金房左下角突然出现而且是在我前面,
在这过程中带着狂妈妈的我和门口带狂妈妈的智仔还有巡逻的刺客,包括WS位上的所有人竟然没一人看见吹萧入过金!
到底吹萧是利用什么方法逃过这么多双眼的呢?FY4金房是否出现了像百幕达三角一样的时光隧道,让吹萧自由穿梭呢?
这是一个<迷>
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

痴痴~你出来解释下我是谁

原帖由 你是孩子 于 2009-5-31 21:29 发表

点啊,狗哩笨绝西.又上小号啊.成鸠日做埋晒D弱智野,以为自己好卵高明.烂仔出身真系烂仔出身.
噢?又拿你老婆出黎讲啊? 甘中意拿你老婆出黎做挡箭牌.祸不及妻儿有没听过啊?成鸠日就拿自己老婆黎讲.你老婆好鸠威 ...

原来 华成买卖 是那小人开的马甲
还以为他小站发的贴如同他本人一样。。只射一次就阳痿!
原来要寻找另种方式才能勉强勃起!

边到GVG开心米边到G咯,各有各开心的方法噶嘛
继续消失,隐匿去也~~~啦啦啦~~~
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

哈哈哈哈,傻鬼左,睇到第二页已经觉得好好笑,最近成日甘多页的,原本来睇SYGVG战报,点知道睇到这里6页甘热闹
甘我都讲句“六一”儿童节快乐啦

跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

激情......................
高科技下载www.at-bottom.cn

原帖由 心灵v4 于 2009-5-31 23:46 发表
我想上头条阿
为什么主角不是我[m_走开] [m_走开]

下次我去盗2个富雷克皮带先

G会记得举报我,我想上头条阿

我想上很久了。。。。。

我进门狂按白都是为了头条。。。。。。

我都係啊..我GVG浪费咁多补给顶咁耐都係想上头条啊..
都冇人录过我视频嘅..
我要上电视啊!!!

我想上头条阿
为什么主角不是我[m_走开] [m_走开]

下次我去盗2个富雷克皮带先

G会记得举报我,我想上头条阿

我想上很久了。。。。。

我进门狂按白都是为了头条。。。。。。

人参公鸡