返回列表 发帖
原帖由 hao9988 于 2009-6-1 16:53 发表

那就拿加隆,阿昕来说吧~~一个女人无胸真系好惨!!依家噶丰胸技术很先进~~不如去丰胸吧~~甘先似个女人~
加隆,特价睇上去真系似小学生~~今天是6.1儿童节啊!祝他们儿童节快乐~

你装RY到处认哥哥 又不见你胸比人大  
你说别人看上去象小学生。。总比你智商似小学生强多了

啦啦啦 ~~~~~~有個老襯 從此被困
溫馨提示:緊張時候 輕鬆一下先

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 16:51 发表

羡慕吗???拿身材来说??好~~继续~~

不好意思。。身材真是没你肥!这点我承认 我输你了。
死胖子你赢了!

原帖由 ttt!! 于 2009-6-1 16:30 发表
智障果。。不要再转移话题了。。我们还是继续讨论你那能凹凸不平的象貌和能把人挤死的身材把

那就拿加隆,阿昕来说吧~~一个女人无胸真系好惨!!依家噶丰胸技术很先进~~不如去丰胸吧~~甘先似个女人~
加隆,特价睇上去真系似小学生~~今天是6.1儿童节啊!祝他们儿童节快乐~

原帖由 ttt!! 于 2009-6-1 16:30 发表
智障果。。不要再转移话题了。。我们还是继续讨论你那能凹凸不平的象貌和能把人挤死的身材把

羡慕吗???拿身材来说??好~~继续~~

都唔知你地激情d咩, 唉, 无广s大佬@全国第三+广c大佬真係无瘾

原帖由 黑客 于 2009-6-1 14:24 发表

白癡低能閪,你副咁既尊容都敢笑人身高,我真系服到你五體投地。

丁次咁既身材,講野又口吱吱,成只死肥豬咁,有人爛眼肯嫁你,已經算系十世修到啦。
仲要成日媽咪前,媽咪後,擺明就心智未發育,智障兼白 ...

哈哈哈~~你是不是没人要,好可怜啊??你羡慕??还是妒嫉啊????说吧~~
哎~~~好好的跟着你们的主人吧~~下次好好守住你们的狗窝啊~~~别再丢了~~~睡街真的不好受~~

原帖由 请勿爱上我 于 2009-6-1 12:08 发表
[m_倒] 米备距嘈咯...我真人大把人见过-_,-家下ro仲有几多人玩姐

距d肉5毫一斤都卖倒两千几蚊啦.笑...

你d钱备人盗晒啦,你5知咩?乜天绝无同你讲咩

70E算个啥子哟..笑,来来去去原来就系5舍得自 ...

果70E你们的主人说打死不还啊~说留着给你们买狗粮啊~~所以你们记得吃饱一点~出力一点去表演给全服的玩家看吧~~

原帖由 请勿爱上我 于 2009-6-1 12:10 发表
[m_烦恼] 你那70e垃圾龙备左我,跟住我林住去睇下买倒几多玛果啦..点知拉一个玛果就70e了.

家下d玛果真系贵西西..你就值一个玛果钱- -

哇~~小白脸又给大家表演节目了~~大家掌声欢迎~~
哎~~~你们吃饱一点~吃饱了再上去给我娱乐一下吧~~

哇~~~第8页~~~

很好~~~很强大~~~[m_害羞]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 09:24 发表

真有文化~~可惜没人会欣赏~~

白癡低能閪,你副咁既尊容都敢笑人身高,我真系服到你五體投地。

丁次咁既身材,講野又口吱吱,成只死肥豬咁,有人爛眼肯嫁你,已經算系十世修到啦。
仲要成日媽咪前,媽咪後,擺明就心智未發育,智障兼白癡,見你一次已經深刻印象。
乜你減肥、增高成功佐喇咩?家下幾高幾重吖?
話人1.65,你高得佢幾多吖?Kelly都高過你啦,不9知所謂。

你屋企無鏡架?全部都系銅鏡?銅鏡都就撒泡尿自己照照啦。咁既閪樣都好意思出黎人生攻擊?
就算你擺埋你個金毛飛除埋黎講,我都未驚過,魚蛋QQ有佢張相,如果有人話佢個閪樣都得,我俾個Good佢.

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2009-6-1 13:12 发表
无出现一排原来发生甘多事...西价成为针对噶对象噶?

琴日aion度终于出咗第一件金装喇.赚翻d点卡钱.

无出现一排原来发生甘多事...西价成为针对噶对象噶?

我是背背山男主角阿[m_走开] [m_走开]