返回列表 发帖
原帖由 hao9988 于 2009-7-11 23:35 发表
KERRY:13602402098
神话龙=张智勇:13711658222
MM:13533557676
加隆老婆:15914369467
加隆:13560247320
老雪:13580508616
特价:13560109635
万花:13660625603

路過 我都要講句
睇你幾小氣啊   咁就要.起人底.
仲有啊..........玩個遊戲玩到你咁小家 都唔知話你咩好了
仲有啊.,.......都唔知你d女朋友啊......點對住你
仲有啊.....................我第一次見d男人小氣成咁的
完了~~

原帖由 hao9988 于 2009-7-11 23:35 发表
KERRY:13602402098
神话龙=张智勇:13711658222
MM:13533557676
加隆老婆:15914369467
加隆:13560247320
老雪:13580508616
特价:13560109635
万花:13660625603

嘆,好沒面子,居然沒份上榜

原帖由 卡卡西买卖 于 2009-7-11 23:40 发表

哦哦玩烂距? 出钱叫黑客直接攻击盛大 把盛大所有游戏全部洗晒距

係啊 出錢 叫黑客  入侵全世界也不錯啊~
把我戶籍弄走吧~

原帖由 hao9988 于 2009-7-11 23:42 发表

我开心啊~我喜欢啊~你吹得我涨啊???
小气的人神话多的是
玩游戏玩到这样,神话多的是
你第一次见的男人,神话多的是

點吹得你漲啊 聽說你好肥.(希望我唔會肥過你)

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-7-11 23:44 发表
原来工会多咗嗰叫Kerry嘅人..

唔係kitty 咩

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-7-11 23:47 发表

吴雨菲喺叫Kary.

人地係kerry 小豬武..........
你睇錯了

原帖由 迷失方向D羊 于 2009-7-11 23:51 发表

剛比樣鬧擰噶號碼公布冊來,又能哪能乃,剛答答餓

能幫手解釋一下意思嗎.聽不明上海話 謝謝..

原帖由 你是孩子 于 2009-7-11 23:54 发表

翻译:刚比样把人家电话号码公布出来,又能怎么样.傻不拉几的

原來有人解釋了..........

究竟 黑客邊個來的
我都想找我的老鄉啊

路過~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 ttt!! 于 2009-7-12 01:06 发表

你还是滚回你的老鼠窝继续和你的母鼠亲热去把![m_走开]

你............................................太直接了吧~

原帖由 hao9988 于 2009-7-12 13:13 发表

就是怕你们不搞啊~~我也知道垃圾龙不是神话会长啊~所以我说是神话高层~~垃圾旺~继续搞下去吧~~

算啦你 名都串錯  邊有人叫kerry 笑大人過口
係kitty啊

原帖由 黑客 于 2009-7-12 13:16 发表

呵呵,最最搞笑的跳梁小醜,跑出來了.
手機號碼有什麼意義?你是城管?想呼死你?低能東莞鄉下仔.

搏出名果個也冒出來了,請問,您老代表誰出來發言?
多刷幾貼,你還是一個小人物.没人會注意你待過哪裏.
記 ...

hey 你係邊個唷.,.............

原帖由 小脾气 于 2009-7-12 18:19 发表

算啦你 名都串錯  邊有人叫kitty 笑大人過口
係kelly啊

哈你當我唔知咩 脾氣
~我睇下某人咩反應咋
我唔識ge話我都睇群啦~~~
你又更可愛了

原帖由 小脾气 于 2009-7-12 20:41 发表

[m_走开] 神又系你,鬼又系你。

我都想呢 咁世界一定變得更美妙了^^