返回列表 发帖
原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:17 发表

讲口臭边有得同你比.....呢个先系事实.

論壇版主皇子講野口臭就出曬名咖拉...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:18 发表

对,差不多...嗯,真差不多,差三四十个不算多....

你地TQ召喚得快啊嘛...1噶會30人起碼可以當50人來使拉...

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:19 发表

你口甘香噶?用咩牌子的牙膏的?
你边7只垃圾会的?

家裏比較貧窮..我用中華的...不過我就肯定吾係藍天盟咖拉...我係你敵對盟體的...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:24 发表

对啊,我系有贴必回的,边个骂我,我就肯定骂番人,出名就不敢了,点计名人轮不上我,鸡翅姐呢D先叫出名.......不过我不会像某D人连出身何处,系边个会都唔敢讲,用埋晒D马甲出来搞事(放心,不是指你)

口臭,排名你在我之上,别担心,我不会抢你个位的...

開馬甲只係免得正衰自己個會.....因爲我係以自己噶身份來同你吵...總之我吾係你地偉大噶藍天盟米得咯...

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:24 发表
哟,好象讲得你妈的会长也不TM是TQ召唤似的。。。。甘你们50~60米当成个盟使?
甘NB啊?怕怕,不够打哟

對啊...所以藍天盟琴晚米感守得咯..一入金房就跳一下召喚完就登...感好守噶房去邊穩...所以藍天盟米守大門吾敢入金房咯...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:26 发表

讲实力轮不到神话和烈魂,开反击讲咩实力,咪笑死人.........

ITE上次罗四城添,一样爆的空城,神话那三城就省点吧

低低B即係低低B...穩無人打噶時候同有人打噶時候來講...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:28 发表

叫鸡翅姐整番最好的俾你啦,拒大把钱......其实你个名点读的?小学未毕业,真的不会读....顺便问埋,你边个国家的?系咪同鸡翅姐一样的?

我就知我係廣州噶者..其他乜都吾知...點解選擇中華??因爲我學你感無點搽牙....所以個口特別臭...費事買枝貴野翻來擺到發霉

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:28 发表
中华现在好7叻哦!以前被日到飞起点解嘸见你在这里串啊?
好囖,换到咗5T实力系甘上下噶拉!
我都放心。大家准备长期激情囖!

以前感好講點解吾講下點解無極限以前感把炮E家就得翻10幾人好過拉。。

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:29 发表

低B?无人打?你有没在场啊?

對不起...工會要求....ITE羅4城的時候我們在集體休假...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:32 发表

原来没擦牙,难怪排名第一....医生话要早晚擦牙架,虽然你讲大话多牙掉光了....

學你噶..皇子大大.....

我們集體不休産假的話...ITE又邊會感神氣感同到人講軀羅到4城啊??

會長團都休曬産假..無人生孜難度要個個學藍天感行路咩...

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:41 发表
鸡姐也素有做DOG滴时候滴!
更加有产假和经假放滴!男同胞感激你为国家人口增长做出极大的贡献。
所有的女同胞也ALL哟。不过如果你话你不需要放呢D假的话…………SORRY!

吹蕭做幫人吹咖咋嘛..又吾使比人插..頂多米射落個口度...所以米吾使大肚咯...所以ITE係過年其間可以繼續做軀噶廣C一哥...不過只限制於過年...

原帖由 ccrol 于 2008-2-17 22:59 发表

做人米甘樣衰,挑起紛爭,我吾知道乜叫暗寸,我現在擺明鬧你,得未,死低B白痴佬,番鄉下讀多幾年書啦

你老闆,RO多幾個你甘的閪人,吾方吾世界大戰,我鬧就系鬧你低B,難道你系藍天的?如果妳繫藍天的,難道妳一個就代表藍天全部?

樣衰口臭兼白痴,低B白痴代言人

我話完你你到衣家先淋到要點答我..真係陰公...

係係係..我錯鳥..我吾應該吾講比人知我出過去吃飯...比人當我係宅男..我吾應該話藍天盟..因爲藍天盟太強大+太好吹水鳥..挖放棄...我決定繼續睇埋出黃金羅盤先...

PS:衰衰地講句..我又都吾覺得藍天盟靠咩可以自豪...靠多人喜歡刷喇叭話人地N合一而又吾淋下自己??同埋每個會都有自己獨一無二噶鬧人高手???