返回列表 发帖
原帖由 天絶 于 2009-6-2 16:04 发表
雷腰事情已经在此画上句号,从2个月的漫骂当中,神话叫我们拿出证据来证明是神话盗的雷腰,那现

在证据给你们拿出来,辩护?解释?还是继续憎恨,随你们吧~是否超过你们想象,或者是认为办不到

的事情终于给办到了 ...

脾气嗰号喺佢自己俾老雪上去挪雷腰嘅.咁可以赖神话?神话有担保老雪.叫你哋俾雷腰佢?老雪一嗰可以代表神话?脾气自己俾嗰号同d雷老雪..就话我哋盗?可笑..老雪退群嘅时候大家睇得好清楚..你又有见濄老雪依家开号嚟打?

你认为借口都冇计..雷腰同帐号喺脾气亲手俾老雪嘅..老雪起贪心挪走又赖我哋.笑.

原帖由 小脾气 于 2009-6-2 16:10 发表

我一直相信距,估5到距会罗去卖,呢D已经系事实了,罗左去卖之后退群退会,就等于神话从来无呢个人?

咁佢喺米可以代表神话??你自己俾雷腰佢.佢挪咗.你就嚟搵神话?

原帖由 小脾气 于 2009-6-2 16:14 发表

我都话过你5知头5知路了,讲几多次你先明我噶意思啊?我 无!亲手!比!距

哦..老雪特登盗咗你密码然後上去将雷腰濄走然後再等到今时今日先话佢盗号?!

原帖由 天絶 于 2009-6-2 16:04 发表
雷腰事情已经在此画上句号,从2个月的漫骂当中,神话叫我们拿出证据来证明是神话盗的雷腰,那现

在证据给你们拿出来,辩护?解释?还是继续憎恨,随你们吧~是否超过你们想象,或者是认为办不到

的事情终于给办到了 ...

一直已嚟要嘅证据喺西瓜嗰条嘅证据..

原帖由 小脾气 于 2009-6-2 16:22 发表

距知道我个密码就等于我亲手比雷距咩?反正点都好,一句话,我相信左神话噶人,系我自己蠢。

喺你自己亲手俾帐号密码佢挪..咁关我哋乜事?喺佢盗你而晤喺我哋盗你..你哋嘅大佬天绝讲濄我哋代表得神话咩?!

原帖由 小脾气 于 2009-6-2 16:26 发表
一句话,我相信左神话噶人,系我自己蠢。

你信错嘅喺老雪..

原帖由 卡卡西买卖 于 2009-6-2 16:38 发表
  感又系神话的人靠装备杀人而已 都不是靠技术的 无视之

何以见得其他会冇装备?!

原帖由 肥朵 于 2009-6-2 16:50 发表

西瓜果條雷腰系我盜噶!

佢哋一直以嚟就挪咗盗号者IP喺黄埔就话喺日斤盗嘅..我到今时今日先知原来黄埔得日斤一嗰住晒.

原帖由 hao9988 于 2009-6-2 17:08 发表
垃圾武啊~你们神话那群狗不是说要我们拿出证据吗??现在证据都在了~又在甩什么花招呢????一句话老雪离开神话??那就完事???我杀了你,我和你说声对不起就没事了吗???真傻B~又系到做小丑表演啊??

傻仔.一直讲嘅证据喺西瓜果嗰IP证据...老雪我哋一早就话佢盗雷腰.晤信你自己问脾气..我哋响群喺米一直话老雪做嘅.
你口口声声话神话狗..难怪天绝当初话冇当自己喺神话嘅人喇..原来喺一只[m_被抛弃]
既然老雪都消失咗..咁又关我哋乜事?你哋咁有本事米搵佢出嚟咯....既然老雪已经晤响度了.你哋都赖神话做嘅..咁你当初都喺神话嘅人..咁依家喺米都叫神话狗?

原帖由 hao9988 于 2009-6-2 20:53 发表
之前我们还没拿出证据出来之前个个都在帮住老雪讲野~现在我们那证据拿出来了~马上改口说老雪已经不是神话的人~~你们见风驶舵的能力实在太强了~~

笑话..你自己问脾气..佢雷腰俾老雪挪咗後我哋有冇帮佢讲嘢.

原帖由 hao9988 于 2009-6-2 21:10 发表

悟知边个之前仲话系我,天绝去盗噶添~哈哈~~依家又话有帮人地脾气讲野啦~~你的诬蔑能力实在太高了~~神话的高层不是之前说:天绝都知道脾气的号吗??不是在诬蔑系天绝盗的吗???这就叫帮脾气讲野??狗武~~继续吠几声 ...

吠嘅叫声喺你专用..我学极都晤会识...老雪挪咗雷腰後我一直以嚟都喺话老雪..你自己憨7鸠晤知头晤知路就去问脾气我喺米一直话老雪做嘅..

继续aion..你中意吠又好.滚又好..都晤关我事..

原帖由 最初の加隆 于 2009-6-4 18:11 发表
看戏看了N耐.讲几句
1.脾气你拿到证据,还了买黑货的玩家清白,还了天绝.果的清白.那我老婆之前被你屈,你还了吗?
2.低能果我奉劝你一句,你以事论事我不理,但别搞人身攻击.当初第一次见你,我们也没有嫌你丑,也继续跟你做朋友,是不是?以阁下的尊容身材玩人身攻击,除非你整容了,否则你不够我玩.再玩的话我绝对奉陪,到时看看谁无地自容?
3.果你不要整天打错字,成语不会的,先查查字典.打错字是方便你一个人,辛苦了那么多看你说话的人.知道吗?

某d人连录音哩d事都做得出..点会错过上次kelly结婚嘅机会..每人都偷拍翻几缉相..

原帖由 紫蘭 于 2009-6-5 18:07 发表
[m_傻笑] 鱼辉拉大队去can间士多任吃任罗...

lucky刺身..