返回列表 发帖
原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:12 发表

这你错了!!我们几个人不一定在无尽,不一定在北京会......哪里杀神话我们就去哪里打!!!这就叫做有公识~~~

期待

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:13 发表

真是可怜的孩子!!在RO上你们没面目生存吗??需要逃到其他游戏那里去??真是可怜~~~~

你认为喺米喺咯..冇乜所谓嘅..俾你有d安慰..

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:16 发表

讲起气质啦???听说你专门花女人钱去收装备的??这就是你的气质吗??气质是钱都买不到的~~很恭喜你这个小白面,专花女人钱!!

听讲浪饼专盗号嚟填补自己嘅补给..
听讲浪饼GVG就喺为咗打ITE或者无尽..依家入埋去..哩d就喺原则??

我嗰号好多补给啊..期待浪饼嚟盗喇..

低能果哥俏鸡茵
好走晤送.

原帖由 请勿爱上我 于 2009-5-25 15:29 发表

你们打..我们也是很闷的- -叹你没有能力给我们激情...

最激情喺搞传送...仲激情濄同佢哋打.

据我所知..神话老家喺斐扬..记得去偷喇..

原帖由 请勿爱上我 于 2009-5-25 15:37 发表

那建议你提前2小时搞传送-_,-否则你就一直load图的.

aion集合喇..刷火神啊..叼那鸡.

某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後仲要加以恐吓他人?!笑..ro嘅玩家就只能生存响PVP?咁其他晤入pvp嘅玩家算乜?靠自己双手搵饭食??挪晒某人嘅补给晤还.不愧为靠自己"双手"搵饭食..人哋借晤借装备喺人哋嘅自由..某低能前排米又喺一直借装备..你敢担保你哋班人里面冇人借装备呈威风?..盗雷腰都喺嗰句..麻烦挪出确实嘅证据...PVP垃圾龙都讲濄..只杀低能果..亦都只当佢喺茶余饭后消遣..我哋中意上就上..晤中意上你点用激将法都冇用..至少30-40人帮你?米又喺借兵..若然咁多人帮你.做乜连开嗰会自己打都晤敢呢??神话只要仲有MM同垃圾龙2嗰人..神话1日都晤会退出嘅..

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 16:18 发表

小人总是可以颠倒是非的。。。这点我深深明白!!

佢话佢帮你挂机嘅证据搵到依家仲未搵完..

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:24 发表

那MM的那个封杀令去哪里了啊????没人执行的??你们这些狗真是没良心啊!连主人的话都不听~~

狗喺用于对你嘅专称..第二晚已经执行完毕..

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:27 发表

閪武!你自己问问那个特价閪,欠了人家600RMB还没还,拿那小小补给都不够啦~~叫特价閪拿回600RMB来,就还补给啊~~只怕他连那600都还不起啊~~

咁你遮喺承认某人盗咗特价嗰号喇?!

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:28 发表

那就以后只有GVG见!反正我又没那么多时间去PVP!只是有空去逛逛~见到神话狗就杀一,两只就下线了~

一向都GVG见..只可惜GVG只见到大光柱...

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:30 发表

你真是幼稚!连一点点常识都没有.你去了银行借了钱,不还钱.银行都会去封你家啦~~这点常识都不懂这不怪你.小学没毕业~

你意思遮喺擅自上他人嗰号移走所有嘢就喺正常行为?!笑.

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:35 发表

甘那个小白脸还钱米比返晒D补给距罗!垃圾龙那里还有我70E啊~~叫他买补给给你吧!!
神话的高层还拿着人家70E,还那么嚣张~~就当施舍给乞丐啊~~知道你们神话穷啦~~连去买码果派给会员的ROB都是别人的~再求下我,我 ...

笑..搞完传送问挪钱?
神话起码穷得嚟有骨气..点似某浪饼接二连三盗号.连补给都盗.