返回列表 发帖
原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:20 发表

学着点,什么叫原则。你这个不诚实的孩子。

难度你地盟5系10年先打赢果一次先会上来小站发下劳骚咩??5系点解成场争霸赛蓝天盟都没上过小站发劳骚啊..??就连内挂战报员都上埋来..不而下次你比城我地守你地攻..打完你再上来发劳骚拉..!!

PS:最有原则噶傲雪其实好喜欢撬人地会噶双雷走的..恩..真原则

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:26 发表

你有很多怨气哦。一会说ITE战报骂你们如何如何。一会说蓝天说你们没原则。你好有原则吗?一面说第三方势力,一面和神话加好友M语。原则啊,原则。

广S的时候,蓝天没有败给过焚天。现在蓝天一样无可能败给焚天(已经不存在了)。所以我实在想不出为什么要给个外人解释。

5得的吗??以前5系精彩帮蓝天你又觉得FY4无人破到咯喔??原则就系好打果时就话人架量..无能力果时就偶然几个月赢果一次就上论坛发劳骚..

真系得意..我都无讲过焚天个名出来..傲雪你又傻閪左啊??失惊无神叉开话题..我又都5信5TE家会输比蓝天咯

讲就讲到蓝天咩灵魂人物感...我想问下E家噶蓝天仲有几多系广S噶人啊..灵魂..??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:28 发表

你随便吧。反正这样的事你经常做。你尽情加工吧。

我无你感无品加工..我直接载消息管理器噶出来米得咯..又5辛苦又5使加工..

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:35 发表
何时叼你由我决定,不是由你决定。

滚。死垃圾。少挑拨我和同学感情。

使5使挑拨啊...KK同小卡对你噶感觉成个群噶人都知咖拉..你扮乜纯情者

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:40 发表

呼,居然扯到精彩了。拜托,精彩和我有什么关系。我是上来叼人,不是发牢骚。

因为焚天已经不存在了,你只能指望5T罢了。

你5T有几个焚天出来的啊?

哎哟..我又无讲你个死閪左噶雾中楼出来..5够我讲原则呢家野就求其叉开话题啊??真原则..

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 17:42 发表

你要发就整篇发出来吧。

5使急..我实发..5使你吹喔..

我只系觉得..如果蓝天盟觉得自己感好打噶..不而换下我地守你地攻..最重要系如果真系感打噶话..你地5好着草喔..

同上+1

+2

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 04:00 发表
睇小站就可以睇得出神话输左比蓝天之后噶浮躁程度有几大.

好似系我地一直系度喔..系你地平时输左5敢上来..赢左先敢上来者

翻你噶首都3+4耕田拉..5要城噶蓝天..

你地无鸡吹啊??羡慕啊??5爽啊??翻首都耕田咯

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 22:39 发表

佢哋喺吹晤起.

你傻咖..广S 雾中.LIVE.猪会.不良.沙尘..

你当呢D会死咖..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 23:24 发表

sb潴叮..蓝天最清纯嘎..冇合濄会..合濄会嘅都喺我哋之嘛....

感驱有驱讲人地有人地讲啊嘛..人地够话自己会无内挂咯..又米一样有图..人地够话你PS上去果咯..

原帖由 ansonkids 于 2008-8-2 03:59 发表
最恁搞笑都系個戰報員~~~難道唔知人地知通佢攏野?~~~

原帖由 丶.苺亂扔'(り 于 2008-7-31 14:40 发表
只能说明,他们菜
吃菜吃上脑了..可怜呐``最后那5分钟是我最爱``

你当人死咖..扑你个街啊...