返回列表 发帖
原帖由 007—剑枫 于 2008-4-30 00:27 发表

对,老大我支持你!

老大雕儿几时带领相遇来JF教导下我地呢D后起之辈??..听闻在雕儿的伟大领导下..相遇以前系进攻JF会的..!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 Killuaex 于 2008-4-30 00:37 发表

喔...我系超凡果时已经追住你黎打嘎啦....
以前受到甘大打击到E+都未好翻么?

难度系传说中果时仲没有UB就晓跟住我入PVP.到有UB就扮晒鬼噶基路啊??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 Killuaex 于 2008-4-30 00:57 发表

之前未有立场嘛....遇到坏人都吾知....后来终于见识到坏人系点样就当然追住黎打嘎啦
我记得果时你已经系开住ROA纵横PVP拉喔...

无解..女WZ太型..讲早D噶话我系第1批上钟3挂发夹噶CK添...

PS:原来我感Q坏噶..鬼5知E家会有感多人罩我拉..你呢位好人E家去左边啊??..E家记住大力D追住我地呢D坏人打啊..5系你过5到自己果关咖..!!

原帖由 Killuaex 于 2008-4-30 01:03 发表

成日入PVP又吾见你....静系见到你同盟同埋你班半"木偶"嘎手下.....你E+仲识入PVP么?

虽然我乜都5多补给多..但是我对于PVP 呢D无聊野无啥兴趣..想斗装备就GVG来斗..我地乜都5多..木偶多..木偶入边仲包括埋月光个DD添..记得大力D打埋你以前D同盟喔...

原帖由 Killuaex 于 2008-4-30 01:14 发表

无兴趣定吾敢入啊?
打下无坏....你PVP都可以叫埋DD入黎嘎...我无所谓的
多D黎密D手...少D黎吾多够...

对5住..系直头无兴趣..要雷腰随时借到2条..

想多咋嘛..GVG见米得咯...5T经常40人+..你杀得几个米杀几个咯..难度你觉得你打5赢外挂??

XX-XX 00:51:01
以前手动同我外挂抢BOSS,死甘密我D外挂叼

原帖由 Killuaex 于 2008-4-30 01:24 发表

有雷腰不过短命...都无用啦...罗黎衬下嘎遮....
PVP同GVG你识分么?GVG卡到蕉甘....PVP好玩好多...而且PVP局限吾甘大...发挥力强D....
怕晒你D外挂添啦...D自动反击...怕怕呢...以前D BOSS只只 ...

PVP 我5晓分??感你以前跟住我做乜..扮随从啊??着条雷腰1拳噶者..你知我只120D噶..睇下边个起手先噶者..!!对于PVP呢D永远无话边个赢边个输噶地方..无啥兴趣!!

GVG卡么??我经常一个人对住感多个会开左8只飞机外挂我都5觉得卡..我5明你地个个都话卡噶...

SY GVG我开3个号依然都5卡...

教埋你地拉..59/219字头噶IP打GVG无感卡噶..教左你拉..记得多D上来打我地D木偶啊..

4年前曾经系好好噶朋友

吵乜七者..007..我叫你来JF1稳我啊..你感七多雷腰雷锤惊我地有牙啊/???167感..你5系最叻稳同盟噶咩..稳啊..稳多D来打我地啊..167感成日哩埋系ZL4扮上帝啊??..难度果时PT约你单P SD4 人地又一半都5系PT咯喔...含七拉..