返回列表 发帖
贵盟最干净都系ITE
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

滚去...无尽盟的...稳到5T用内挂噶图再讲...稳5到你就继续鸠Up吧..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 濑户璨 于 2008-3-15 01:06 发表
哗,边个将N年前既图整出黎呀?众所周知我地PT既外挂系全世界最先进嫁啦,咩KE呀OK呀,全部靠埋一边啦,自动GVG外挂小菜一碟,仲犀利既我地都未洗出黎~~~想唔想试下比24只神射秒既滋味

以家仲讲内挂,太落后了

南哥.....我比较想见以前精彩果20几30只猎人系PVP 2连...

原帖由 З老鼠З 于 2008-3-15 01:10 发表

呵呵.....自有 GVG 开始~~没哪个工会敢出来说,保证自己工会没出现过内挂......

自己不敢保证的事,我D也不能要求别人保证....也很少用内挂问题去指责别人......

不过,你翻战报查下历史啦.....绝大部分 ...

月猪我叫狐狸打你PP..

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-3-15 01:20 发表
就问一句蓝天全体同人系咪想我地5T现在开外挂同你打咋?系想噶话我地可以比你地见识下我们5T麾下的PT部队噶精湛外挂技术.保证比你地贵盟噶ITE炼金队厉害得多.只要你讲一句.我地蓝天盟想领教你地5T外挂 ...

冷静...会比小卡团灭5T噶.....

原帖由 danger20 于 2008-3-15 01:21 发表

你确定你说这些话的时候翻清楚了原华南的历史?
简直无语
你们慢慢自娱自乐

恩..分开下..一班JF..一班FY..

原帖由 nadumia 于 2008-3-15 09:28 发表

是的,pt的外挂猎人队曾经因为pp的抗议而团灭了……

傻包,你的手也太长了~人家南门的事情让人家去吧,变性这回事谁没干过?
俺们只要保证俺们的人不要在gvg场内被抓到把柄就可以了~~

大家姐你好哟.. 有胸就上来玩哟..

今晚首都3大门就是爽