返回列表 发帖
唉~~真系无也讲~~好无聊啊

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:30 发表
我地可不似某盟,输得起哦.起码不会输后找理由,输就是输

等住你来同我讲圣经啊!!!!!!

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:32 发表

愿主保佑你,阿门~(是不是这种?)
可惜我信佛的哦

我乜都信噶喔~~~你今晚输左,5稳理由啊???

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:36 发表

输就输使找理由的?以为我是你地吗?

啊~~~5系喔~~~你一向都稳理由噶喔~~~~~~~~呢D系广S噶都知拉

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:39 发表

是啊?原来广S剩下就得你地几只人咋?失敬失敬~

哈哈~~~~打输左就5打SD,下次打边啊??我地再去稳你

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:40 发表

哦,原来你地就叫广S`

对~~~仲有有无疑问????

原帖由 007-杨过 于 2007-3-3 23:42 发表

有你哩句,我就放心啦.
你地打边,我米继续陪下你地咯.

打JF2啊

原帖由 牧村南 于 2007-3-4 00:14 发表

放心,你一定可以成为全RO的名人,我深信你能做到,上天不会辜负你那么多年的努力的,系了,相遇几时先可以强呀?记得通知我

PS:BOSS?BOSS洗用手打的吗?BOSS就打得多,距个样我10次都没见过

南哥,你5可以怪人地架,人地打到个后冠要周围发贴话比人距打到个后冠啊~~

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:15 发表

ER,老实说,我想打蓝天,但工会没这个能力,所以我不会拿JF拿说,但你们工会某人好似好大方地说,来JF2啦,具体请回看前几贴.多谢合作.

哈哈~~~~~我有无话最后要打JF2啊??????你边只狗眼话我地要罗JF2啊???JF早期人少,无甘多人,我都系为你好咋,你知你台机噶拉,又话坏又话打5到甘,一多起人果时打到拍晒心口甘就无为拉~~~会错意就无表达出来拉,比人润噶~~~都系送个最适合你噶单词比你吧:HALLOWEEN!!!!

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 01:26 发表
累了,明天上班继续磨~趁赢左好拿彩啦~~希望你地以后次次拿到彩啦

走甘快啊???都没交流完??下次打边度啊????SD1啊???我等紧你来比我侮辱噶

猪叮爆发鸟

007你凭咩叫我地同你地打????你凭咩????凭你识跆拳道啊?我地PT要打你,你无走得了!

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:49 发表

我怕找不到你地咋,所以约个地方打到够咯,但你地都要肯得加~

哈哈~~好似我地稳你地多过你稳我地咋~~~~呢D甘无聊噶也你都要讲大话????你知5知丑架??死老也

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:53 发表

这是仙幽与霸仔的对话,关我乜事?

甘你发出来做咩???????

原帖由 007-杨过 于 2007-3-4 17:55 发表

那换个方式好了,未来两个月内的会战,最后30分钟,我相遇都在中央四恭候你们PT大驾,如果惊不够打的话,就把PP和焚天拉上吧,这样行不?

我地要打你就打你,不受时间同地方噶限制!!!!!我地打你噶时候,你走乜7啊???走乜7???一日都黑就系识系论坛讲D大道理,你呢D把戏边个5知????4U到而家小站,你除左系论坛鸠鸠屎屎甘仲识咩???