返回列表 发帖
原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:03 发表

貌似喺你先自打嘴巴.

食完屎再自打嘴巴, 你好勁.....
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:04 发表

话咗屎哩D高级嘢喺祢哋专食..晤啱我哋.

你今晚出去 偷食屎唔駛驚比人話wo

若要人不知,除非己莫为. 怕比人屈, 身有屎, 还去出去偷食屎.... 阴公....

小朋友, 你慢慢吃屎啦, 继续维护吧.... 你是最正义的...

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:08 发表

祢都憨7鸠嘅..俾人屈仲要吞声下气...同祢讲多都嫌祢口臭.晤阻祢慢慢食屎喇.

依家比人屈哥個又唔撚係你, 更加唔會係你老母, 你嘈乜7姐...鬼唔知你食撚左屎咩...哈哈

依家比人屈哥个又唔系你, 原来你咁懂得去维护别人, 咁懂得去维护用内挂的战友...
有你呢条狗真好, 还会天天吃屎, 清理街道...

那只嗅鸡翼相信也在接客中,今天不见它上来吠..
垃圾熊会只会是永远的垃圾工会, 我还等着嗅鸡翼的十倍偿还...

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-3-3 22:59 发表

不好意思,,我只负责写字,,其它设计造型等工作全部由来我家玩的小朋友代劳.[m_刷牙]

幾時幫自己整返個呀?
十倍償還呢 ??

原帖由 神话_果果 于 2008-3-4 01:20 发表

其实5T真的比蓝天强啊!!最起码人家5T基本都能拿到城,但是蓝天呢???大家可以说给我听蓝天有多少次GVG没城吗???
我只知道蓝天跑去SE那里就大展身手了,因为那里没有敌人和他们去抢,所以就可以称王了 ...

对呀...SE战我们是称霸,上星期5烈魂+混种神话 原来咁Q多狗来抢也攻不入.....吃不到的葡萄是酸的,
这次神话盟前3甲不入喔 , SE 的无双奖 相比起那套7天的装备, 哈哈...
要说传统gvg, 倒不如说传统gvg是没有召唤的...那你们咪全部都是废lo~...傻仔

原帖由 神話の龍 于 2008-3-4 02:21 发表
打了4年RO现在还来吵内挂,如果只有令接受不了的人离开,吵到尾损失的绝对不是用内挂的人。
PS:接受跟内挂对抗的我,N年前已经不怕你用内挂,最怕你不玩落去。

接受跟内挂对抗的你, 自己工會也有人用內挂啦,,,自打嘴巴....

原帖由 神话_果果 于 2008-3-4 01:20 发表

其实5T真的比蓝天强啊!!最起码人家5T基本都能拿到城,但是蓝天呢???大家可以说给我听蓝天有多少次GVG没城吗???
我只知道蓝天跑去SE那里就大展身手了,因为那里没有敌人和他们去抢,所以就可以称王了 ...

以佔城來定一個工會的強弱,你的自我中心也真強....
如果係咁,神話盟咪全服最撚勁lo,佔城最多最威係你地...

明天会更好, 明天会更好..........................good day...

原帖由 神話の龍 于 2008-3-4 02:32 发表
我们打gvg是享受乐趣,新年当然去游山玩水,怎么有时间去参加se什么无双奖,称霸赛都是随随便便来打,都拿了个第二,一直以来比赛根本无兴趣,否则你那有全国第三这大顶帽子。
下次有比赛,我们还是不会太积极参加的啊 ...

那套7天的裝備 你們不是覺得自己好威咩
同無盡 同分第二喔 , 又拿出來說藍天 前5名不入
哥頭唱到自己好威羅第二,呢頭3甲不入又說不重名次
你講晒啦.... 有到名次就 , 冇名次 就

人家上星期5 SE戰攻咁多次都攻唔入, 好冇面的,
頂多咪比你地幾只小貓爬到去樓梯位,再前進1cm既機會都冇...
堂堂全服佔城最多最勁最威既神話盟SE戰3甲不入又真係有D令人失望...

当然,SE废除了TQ既跳高, 没了高科技,人家是废的, 所以不敢来打....