返回列表 发帖
原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:17 发表

小朋友你是不是看不懂中国话啊?小学毕业了没?我都不知道蓝天啥时候被9个工会打怎么知道我当时是在哪个F啊?不知道那9个工会现在都在哪里啊?

关你seo事咩,你睇返你自己之前d帖错咗几多只字啦,含住条7摞个放大镜慢慢数啦盲柄

你唔知道嘅嘢就多啦,唔知就唔好扮知啦捞seo,乜7都唔知就出嚟喷两嘢你估你个会就会翻身啊,无咁傻seo啦好无?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:21 发表

我在哪里玩关你P事啊?傻伐~见过傻的,没见过像你这么傻的~

梗係关我事啦,无你咁英明嘅领导又点会有成班内挂嚟俾我地杀呢?你千其无唔玩添喔

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:22 发表

那你帮我挑几个错别字出来呢~

你无傻啦,呢d咁嘅嘢留返俾你企埋一二角果阵做,以后无咁傻seoseo食雪批啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:25 发表

你产品都没被检验部门检验过,就想拿出来卖?你卖假货还是黑货的啊?你还猿猴时代啊?SB

咁你果d召唤技术咪喂狗都唔食?而家係你要人地教你点召唤喔,无咁傻seo啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:32 发表

挑不出就认~知道你小学没毕业,语文水平差~我原谅你的~

真係犀利,有埋妄想症添,好心你d咁嘅捞seo就唸d其他嘢讲好无,除咗讲呢d仲晓d乜嘢啊?进修下啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:32 发表

果然是个江边样子 中国妈妈小蜜蜂

讲啦讲啦继续讲啦精英,有边次gvg你班精英唔係俾班咩sb啊,咩未读完小学啊,咩弱智嘅赵低晒咖?

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:35 发表

我可没想斗过~只不过有些人刚刚上了积分战场,新来的小弟弟不认识我~说了名字他又不认识~还问我啥时候开始玩RO的~我当然是有问有答咯~不知道是谁想斗资格的呢?

咩话?俾新嚟嘅赵低咗?哎呀真係屎啦,点做嘢咖.得闲就学下嘢,无好上论坛老seo人地,咪话我唔塞钱入你袋啦捞seo

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:36 发表

不知道是谁先开始讲的~整个战报从片头开始就是你们先在讲吧?谁该进修下呢?

细路仔玩泥沙你打我先嘅我要打返你咁啊? 而家边个赢就边个老seo咖啦,你唔抵得就返去学多几年先出嚟蒲

喔仲有喔,记得医返好你d白内障先喔

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:39 发表

刚B就是刚B,刚出来咯都是噶刚咯~

讲乜7啊,你都唔见得幼儿园毕业喔,未毕业就返去读完先啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:41 发表

学嘴学样~侬八哥啊?

又讲上海话啊,你入错房喔,小心好似你响gvg咁俾人围啊捞seo

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:40 发表

你们盟向来会选择性失明的~我又不是不知道~

好过你地果边根本失明啊,吶无话我唔介绍你啊,省人民医院啊

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:43 发表

呦~我好怕啊~哪里飞出一只没包皮的鸟啊?

唔通你又包皮过长?我都叫咗你收皮咖啦,吶今次介绍你去长安医院,啱晒你啦

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 00:44 发表

唔通你又包皮过长?我都叫咗你收皮咖啦,吶今次介绍你去长安医院,啱晒你啦

无咁cheap啦好无?唔通cheap精会传染嘅?你有病就去睇,唔好传染其他人啊

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:45 发表

你好熟啊~是不是经常去那里看病的啊?

你乡下无电视机啊?哎呀咁难怪你睇唔到D告白啦,果度啱晒你咖啦

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 00:47 发表

幸好我没病~我可不像有些人,喜欢当鸭的~你看你这么熟,卖的时候看来不太注意卫生啊~老去那里看病

无玩啦你高危啦已经,你死9咗边个召唤d废柴内挂出嚟俾我地鱼肉喔