返回列表 发帖
[m_困惑] 5知战报图个个女仔系米F呢~[m_害羞]

原帖由 星の封印 于 2008-5-15 19:23 发表

今天捐了5箱面面过去...- -..另外加捐点钱

[m_偷看] 肥CAN捐D比我

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-15 19:57 发表

果嗰喺一嗰妄想症极高.经常搵人做佢老婆嘅人.................华P嘅...边嗰我就晤讲喇.总之傻仔嚟嘅..之前就话仰慕神话,问会长挪旗..之後就同神话嘅会长讲叫神话向蓝天投降....跟住到琴日又话天狼盟同中央合会 ...

[m_电话] 5通个个系绝对幸运?
个日系SY见到我,同距闹左一场,跟住我话去PVP,距又5敢去。然后又凶我,叫我留我屋企地址,话砍死我,`我系甘E留左个地址比距,5知到我几时出街比人砍呢。。。[m_星星眼]

[m_电话] 我以前都系天下打过一排GVG哇~不过5见第1武窝~
[m_阴笑] 我记得BOSS比左1E我,系个次争霸战赢左的奖品~

原帖由 ccrol 于 2008-5-16 00:13 发表
其实那个边个来咖?天狼的?天狼的边个?等我打听下先

又一个出名的人了

嘻嘻,周围客串下先

[m_偷看] fat moon

[m_hmm] 广华成5知有无工会搞慈善活动呢,[m_害怕] SY17个会长捐左W5文叻[m_装可怜]

原帖由 ccrol 于 2008-5-16 00:36 发表

旺财,你组织咯,你先捐1W,快行动,我等出粮就捐

[m_hi] 我又5米会长吖~应该叫前面个位第1武先生组织,距系大人物吖~

[m_电话] 发现中央和G会都有嘈交的时候......
搞5明搞5明吖~~~~
FAT CAN解释下[m_刷牙]

原帖由 异域法师 于 2008-5-17 10:39 发表
你们都太早了~~~~~~~~~

[m_生气] 2哥 带我去研究所

原帖由 异域法师 于 2008-5-17 13:34 发表
猪旺研究毕业了!仲扮要人带!

我个SG无人带啊~组左1日人都无人啊。。

原帖由 ㄗs:⒈/4﹏昕" 于 2008-5-17 13:45 发表
我頭像都係美女神官姐姐~

[m_hmm] 5够老乡你美吖~