返回列表 发帖
原帖由 傲雪 于 2007-6-3 02:00 AM 发表

地球人都知道你想制造矛盾。。。不如说说没有神话,G会和七彩会如何。。
现在两方都没可能解盟的,我只说一句,蓝天会支持盟友到底的。再说多都无用,留点精神下周三打过来吧。

I/P调转晒...不过,你果边我都一样...分唔到CSIP...

Gantz+水鱼=华P(大部分...当然也没算去了无精的偷城王者__小鸡)
七彩+神话=华I(大部分...也没算留恋在其他工会的人)

所以...有得打吗?
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 提问专用马甲 于 2007-6-3 02:07 AM 发表
某盟的地图炮真强大,广州服广州服的挂嘴边,真的以为都给你们打赢了呀。

看看你们无聊的积分,有三个城是广州服工会的;钟楼,貌似五个城全都是广州服的,首都,也好像全都是广州服的;飞扬,四个,四个啊, ...

半只字都无提过广f....随便翻...
我讲一哥咋...广f其他工会可以同一哥打咩?
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

在此呼吁下其他地方既工会,得闲可以浦下JF,

我方&蓝天盟,双方都越来越少人鸟...得闲就黎切下,磋下...[m_hi]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 miharu 于 2007-6-3 02:51 AM 发表
你地华南服D人真系有D狂妄自大,你地所谓既盟有几多工会合出黎呀?分返出黎有20人一个会咩?至于广服,好似下水,家园,无极限,缘分,PT,愤天,等等广州工会,都有20几30人一个会,少既都有10几,而你地呢?成个华南IP工会都 ...

恐怕只有惟恐天下不乱既....你....先会话华南IP狂妄自大.

华南IP点都无可能有能力同广服打...整个服务器都知既铁一般既事实.
狂妄既语句只系对果D口没遮拦既"无精"讲...

我讲黎讲去都系讲华IP同华CS既事.唔知点解你地甘多人中意挣住pet屎,中意拿屎上身...
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 神話の火鳳凰 于 2007-6-3 02:52 AM 发表
鉴于今晚GVG的堵传送事情,神话作出如下声明与决定:
第一,初步已查明今晚来吉芬破坏传送的人的身份,但我并不打算去追究谁的责任.他既然能做出这么损人的事,也证明了他并不是一个道德之人,这责任再怎么追也无补于 ...

一个不支持论坛发展的人....第5贴....狂汗...
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 miharu 于 2007-6-3 03:05 AM 发表
甘掉转黎讲,你叫广州服其他工会去JF同你地切下,甘试问区区一个广州服工会点同你地成个华南IP切呀?要切你分返晒你地D小工会出黎先啦,米以为打败一个蓝天就以为广州服工会都系流,广州服随便找几个中流工会加 ...

自某盟对打卡到呕后,我地都无打盟战好耐...一遇盟战就闪鸟...
平时只系打会战...必要时,例如有人吹鸡,先陪下打盟战...
因为只系打会战,所以希望其他工会黎切磋...同时也使一哥们知道时宜世逆...

同时,最后也强调...从未打败过蓝天.呢句系你自己作既.睇黎今晚搞两边人既,就算唔系你,都同你有关.
一个惟恐天下不乱的人.[m_挖鼻子]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 老老的小猪 于 2007-6-3 09:39 PM 发表

你老大嘛。嘿嘿。。。

老...师...好...[m_lalala]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 星の封印 于 2007-6-3 10:11 PM 发表
攷試去鳥...
一個星期材一次gvg..
和某安一樣鳥~

咩...意思....[m_困]

有骨既...[m_烦恼]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

0603战报...
晒时间....全部XX...

不过也更使我翻到IP交战时,人家缩鸟近半年的战报...[m_倒]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

当我方统一时,就已经解疑了...

想要知道答案吗?自己摸索吧...我不会把钱放进别人的口袋的.
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

龟...唔好晒时间啦...
回避是否,懒得回答...正如人地张Miss图...打字图,我可以上线,以正常手段,做1W张发比你...
但人地果张"进入GVG模式"就无办法从正常途径造出黎咯...

呢个老女人得闲过头...成9日上论坛揾人黎叼佢,
可怜人地粉退花残...慳返D口水啦...同D老女人吹水,拉高晒D年龄差...[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

那...又有人同D孤枕难眠,无人叼既老处閪晒时间啦...

感慨下...打又唔够人打,讲又唔够人讲,无话题,无人叼既老处閪...造谣就最9叻...
期待佢有新图,唔单止系造谣,自己编辑既对话。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ