返回列表 发帖
哇哇哇~~~咁閪屎架你地~~~
大爺一唔上,就被人“清出JF”~~~[m_lalala]
但神話JF無城好像是等閑事吧~~~某會從08年年頭至今都沒多少城吧~貌似~~~[m_傻笑]

記錄截至2008年7月26日(已含某會類似名字的刷城工會名)“當~~~”埋俾你又點話~~~

~~~等某會趕上來時,再上黎吠吧~~~呵呵[m_扭来扭去]

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

留空~~~准备~~~

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

同残废既OH~SHIT都可以讲甘多废话~~~[m_挠PP]
星期六系J4城内复活点既双P(WZ+ZZ  vs  LJ+诗人),只需5秒,已经对蓝天oh shit大失所望~~~
仲以为真系甘好抽~~~点知,3野火烟,Game over~~~
比着以前?一堆CK,WZ,LJ围都未死得~~~[m_阴笑]

仲要各自系自己论坛惺惺作态~~~战报员既内挂图,还新鲜滚热辣存在大家既电脑里。唔好觉得自己被受关注,只系装B得可笑而已~~

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■【转折点】■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

原帖由 黑客 于  2008-7-21 09:58 PM 发表

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

睇野啦你地~~~

一击倒地~~~使乜同佢刷几页吖~~~[m_扭来扭去]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 06:02 PM 发表
你应该说炼金一野秒杀我。有所谓吗?何时我说自己好顶得。

哦~~唔顺吖???系龙系凤,你果晚训抵时已经知~~~个LJ系Kelly(水鱼会长),个诗人系我,你都算食屎食找豆咯~~~
GVG甘既伤害,ZZ都可以俾“1个LJ ”丢到死~~~真系样衰到痹~~~
不如话你刷到无水吖~~~但从复活点出现,难道回城都无意识去开仓?
何时讲自己好顶?问你D亲密同盟啦~~~问我无用架~~~反正我未觉得你好顶过~~~[m_lalala]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 06:11 PM 发表

无谓废话。反正你说一百遍也只是在说我很脆。OK?

无~~~本来都以为全国第三烂船都有三根钉既~~~睇黎呢个第三名真系水分充足~~~
可以讲系人都得~~~[m_hmm] (包括某些残废人士)

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 06:16 PM 发表
原来是想说我用内挂。那就当我内挂失灵所以顶不住了。就那么简单。和你争论用没用内挂也是浪费时间。

哦~~~你想话你自己用内挂?
我应该无你D盟友甘白痴既~~(“神话和 5T 估计出了新内挂”),呢期内外挂失灵,就全世界都知~~~
如果唔系,Kelly边有机会用一个LJ丢死我地全国第三既ZZ吖~~~[m_阴笑]

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 飘过的云朵 于 2008-7-31 06:46 PM 发表

终于打赢了10分钟
小站也终于有人上来了
继续继续,估计下次又不见人的

10分钟~~~但愿人长久~~~[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 10:31 PM 发表
5好俾莪睇死.星期6神话盟又会吹鸡吹鸭.

吹雞???要講幾多次吖???你...個腦同對眼無事吖嗎?
神話系唔需要吹雞既,因為一吹,會爆會~~~

而且神話系一支自由散漫慣的隊伍,遲到早退請假沖門,從來就不需要組織。省得像貴盟那樣“等等等”~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

怪唔知又斷佐氣~~~原來入曬狗論壇激情~~~
成口器官愣住~~~牲口們,妳壓唔壓呀???

都話佐佢個論壇Cheap架啦~~~一日封IP封到黑~~~爲防止輿論對傳教造成影響~~~封你咪摘日子吖?~~
偷窺者,通過某種不發手段,進入人家不允許進入範圍窺視。
我地又點同狗盟一般見識呀~~~非公開(包括要回貼)果D,都懶得睇狗論~~~貪佢吠得響D麽~~~

本身游戲時已經夠曬龜~~~上論壇呢D甘既公開場所,都要返自己度自彈自唱~~~愚不可及~~~[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

最恁搞笑都系個戰報員~~~難道唔知人地知通佢攏野?~~~

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 严寒 于 2008-8-3 12:00 AM 发表
呢次我就唔争你了安安 我觉得ITE都唔算得系愚不可及的

还有 请大家打ITE的时候 手下留点情..............

原因? 先留住唔讲!

其实可以留意吓,我平时闹佢,边有去到甘尽~~~最多咪激吓佢,帝吓佢~~~
点知,人地无乜素质,一开口,D问候语就汹涌澎湃吐出黎~~~
如果唔还拖,俾佢如此问候,点对得住祖宗山坟吖~~~[m_星星眼]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ