返回列表 发帖
战评已出,

今晚主题“一个都不能少”[m_傻笑]

http://bbs.zmop.com/thread-6775-1-1.html

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

战报写好喇~~~~~

我去训喇~~~~听天仲要接黎恒宝做show0既Stephy~~~~D   fans~[m_走开]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

~~~~~大家一齐训街~~~~~
不过拉佐好多人落水,都几凉既~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

放工返黎~~~
一睇图,捻一捻后,好难想象~~~~问问题果个~~~系咪弱智架?甘都好问既????
无参照物既时间,都唔知点有标准,一定系由你影相果个秒数开始数吗?

仲要甘多人屎兴兴跟佐甘多楼~~~[m_走开]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

喂,我好虚心问播,甘系唔明吖嘛~~~

点解要以你第一幅图为参照图,开始计时???
唔比你第一幅图截迟佐架?

而且你D    ZZ一个都无拆咒,第一幅图又点5到人名。
仲有,我地虽然无你地甘犀利集中,但我记得琴晚第一次J4召唤,系3F召佐一次先,等到烈魂黎,TS大叫冲,从呢一秒开始唔使等。
跟住先不断召唤冲。所以边个话3F无人???如果你话3F无人,麻烦俾图。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

我岩岩到屋K,睇晒全世界战报,睇埋录象,先驳你。

但未睇前,你已经证据不足。[m_走开]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 .︷妖゛ 于 2007-11-25 11:04 PM 发表

有时候还故意来一下正规过图召唤

然后紧急的时候穿插一下无念召唤

甘~~~你UP晒啦。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2007-11-25 11:11 PM 发表

拜托,你看完我第三页全部的话吧。地球人都知道跆拳会长召唤要10秒的,不要死撑了,我真的觉得你们很可怜。

喂,我睇完好耐啦,复佐你好耐啦,你又明5明我UP乜呀?
点解要系从你第一幅图开始计时呀?你睇一幅图搞佐自动?一有神话会标就会自动截图?
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

我知~~~军军既~~~甘点解要以第一幅图入黎开始计时先得架~~~

个OM就唔使解释。个CK咩无移动过呀???个QS冲到水池添~~~甘个个loading时间都唔同架,点解唔可以唔移动......

问佐甘耐,你地组织下问题先啦~~~都未明你问乜~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2007-11-25 11:23 PM 发表
我第三页已经交代很清楚了。真的非常不想再重复了。第1张图那个神话会员(会长)不是在过图点,所以自然没有5秒无敌时间,如果按召唤肯定会被打断的。你倒是说服我,为什么蓝天+无尽60个人打不断一个失去无敌 ...

我地D  ZZ都0系TS大叫过好多次喇播~~~拆唔到就拆唔到架啦~~~拆唔到甘可以点呀?
你第一幅图都无ZZ显示拆咒。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

最肤浅,又简单既解释:图标遮住佐。事实上大把机会系甘。未见过咩?问佐成晚,得个吉。都唔明有乜好问。
你应该揾幅,唔同角度既相黎做参照嘛。

第一幅图,图标遮住佐,差5多召出啦。第二幅图,召唤出黎。明无?

叫睇录象果个白痴,咪晒我时间。自己睇多几次先讲野。
至于问点死?记者无显伤害补丁,但录象睇到会长号受到猛烈攻击。点解5可以消失?
平时杀会长果阵,又唔见你问:“点解消失佐既?”而且MM经常讲,要带一堆蝴蝶翅膀0系身。

Everbody,仲有无问题,我要训啦~~~今日恒宝超多人,我好眼训~~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

1.点解肯定,冲既时候得烈魂同神话会长?如果当时会长号在召唤,有人个人冲系会长前面,呢幅图既问题已经唔成立。
2.点解肯定系传送点以外?卡机时间,系人都可以弓身啦。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

睇唔睇到呢幅图系前一幅图?又睇5睇到中左位置个头,如无意外,应该系神话会长。点解企果个位?问TQ类职业就知。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 傲雪 于 2007-11-26 12:05 AM 发表
你可以从第1副图找出第2个神话会标的1/4我都会认为有那么一...(点点点)可能
你去睡吧。欢迎你明天找到更好的借口以后再回来。

你......算答佐我喇?
算我解释完未?听日仲会问同一个问题吗?问题结束啦?
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

你问佐十几层白痴问题,我好心答你咋播~~~~~

话我似小丑?你都傻閪黎既~唔答你又话唔答你,一大堆问题,答果阵又话小丑。

我的最强职业是小丑。你的封门我昨晚就冲了两次之多,俾一个小丑冲了两次。如入无人之境。
后一次还打断了反对会长召唤3次~~~~呵呵~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ