返回列表 发帖
原帖由 屎太林 于 2008-4-13 00:42 发表
以家蓝天盟急需人手帮忙,我劝你007快D自告奋勇加入蓝天盟,甘样蓝天盟大只左就唔洗走来走去,又可以名正言顺回归JF,我地又可以顺手打埋你

007所带领噶相遇以前不是在JF玩过阵么。。系时候翻来JF了。。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

面皮一个厚过一个

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:44 发表

我都懒得同你吵了,引用回某位向我收装备的一句话

哩排比较忙,你实在想稳人吵,建议你打去114,早透~

..............你边度乡下咖.......定系你个脑生左旧屎出来啊.......打114问下废左只手同盲左只眼噶雕儿屋屋电话同驱吵啊???

同我系敌人噶...我5觉得有几个当我系好人...用下你个生草噶脑淋下野拉杨过...难度我真系虚伪到同人讲我以前同杨大侠有一腿??

仲有啊...个野讲到明米系想叫你便比驱咯..感简单噶道理...

T M D 感激007同贵会相遇..先会有E家噶5T...感谢了...

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

所以话你平时唔睇电视,想去玩?打114啦,想去蒲?打114啦?想叫鸡?打114啦

对谁谁好不好感 呢D野相对的 自己想吧 猪叮只是跟你们学习你们以前的作为罢了
同007有共同敌人的故友 自己反思下吧
不同阵型就会说不同立场的说话 我们是这样 你们也一样 别真的当自己系圣人
广服经历禁多 连呢样都看不透?

呼~~~论厚黑 我们系点都5够老大哥来的了

那个什么金~~~的粗口跟我们的FD哥哥有得一比~~~
你喜欢闹焚天?你一边闹一边打埋小人,都没你办法的,难道好似D人那么幼稚RMB收您家地址么?
你闹得甘出力,证明焚天给你的伤害太深,引致你的怨气比怨气还要厉害,打少D机,做多D运动,吾好成日甘颓废,小心提早性无能。
猪叮虚伪?对啊~~猪叮纯粹是虚的~~~傀儡一个而已~~~只是按照指示做事~~~虚伪虚假出奇么?

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:44 发表

我都懒得同你吵了,引用回某位向我收装备的一句话

哩排比较忙,你实在想稳人吵,建议你打去114,早透~

讲咁耐果个人都係想摞返个电视框啫,你喜你咪俾人地係咯,人地都附和你了已经

原帖由 焚天少爷 于 2008-4-13 00:55 发表
那个什么金~~~的粗口跟我们的FD哥哥有得一比~~~
你喜欢闹焚天?你一边闹一边打埋小人,都没你办法的,难道好似D人那么幼稚RMB收您家地址么?
你闹得甘出力,证明焚天给你的伤害太深,引致你的怨气比怨气还 ...

通力哥.做咩系我...5系肥叮.距粗过我啊

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:09 发表

原来你有这个爱好?
那你肯定没喂饱你的会员了。

007请问你几时死呢?你死果日我一定去拜你噶...你闹就闹啦.闹埋会员做乜7?你已经得罪其中4T了.你5会想连迷城都得罪埋啊哇?你把口甘丑难怪会同盟越来越少啦.搞到还要卖装备走老.甘都系噶啦....消失咯消失咯.以后我地闷闷地无野玩噶时候可能会一边喊住惊一边挂住你呢

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-4-13 03:42 发表

通力哥.做咩系我...5系肥叮.距过我啊