返回列表 发帖
从04年以来此类事件就一直印证着同一句话:荣誉永远只是利益的幌子
1.5讨论群48651177 装备,配点,技能,价格,服务器状况,各类疑难杂症均可讨论.群内有各类资料,资料站共享.验证RO.盼收费免费各职业专家加入交流.12小时内未通过请再加一次

閪武啊!叫加隆找个时间去单P吧!!他的单P技术很厉害!我想请教请教!!我也想请教一下你的ZZ微操~~不知道敢不敢接受呢??

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:05 发表

你自己叫他们出来说啊!他们有没有说过????低能比高能要好多了!起码低能不会随便任人家摆布~~高能的人只会最狗跟着别人走来走去!叫你们高能的走东就走东,走西就走西~~这就是高能

难怪反对哩几场多咗咁多哩d跟住别人走嚟走去嘅狗..

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:07 发表
閪武啊!叫加隆找个时间去单P吧!!他的单P技术很厉害!我想请教请教!!我也想请教一下你的ZZ微操~~不知道敢不敢接受呢??

我哋aion等你..
你要搵加隆单P关我毛事...我嘅ZZ微操一向被称为全服倒数第二嘅.

真是废物!!这里是说RO,这些高能人就说其他游戏!!滚去一边吧~~傻閪閪甘!!
难道你们在RO上没这个能力吗?????小孩子,快回去念书吧!!!!游戏不适合你们玩的~~~

你们不要吵了去下象棋吧
又不要装备又公平
1.5讨论群48651177 装备,配点,技能,价格,服务器状况,各类疑难杂症均可讨论.群内有各类资料,资料站共享.验证RO.盼收费免费各职业专家加入交流.12小时内未通过请再加一次

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:10 发表
真是废物!!这里是说RO,这些高能人就说其他游戏!!滚去一边吧~~傻閪閪甘!!
难道你们在RO上没这个能力吗?????小孩子,快回去念书吧!!!!游戏不适合你们玩的~~~

讲乜喺我自由..你晤ge可以叫版主封我.话我讲其他游戏嘎..
晤通你除咗ro外.就晤识玩其他游戏?抑或冇其他人愿意陪你玩啊?!

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 15:07 发表

难怪反对哩几场多咗咁多哩d跟住别人走嚟走去嘅狗..

这你错了!!我们几个人不一定在无尽,不一定在北京会......哪里杀神话我们就去哪里打!!!这就叫做有公识~~~

-_,-神话有左特价..简直就系拖低平均战斗力!!!!!

我都好同情你.

垃圾果,我地剩系惊对手太弱.惊你扯旗唔够3分钟..有得打唔怕打.甘啦,讲好我地得闲就上黎陪你玩下,如果5得闲你米双开左手打右手咯.我穷姐..无钱买点卡,有点米上黎陪你玩下咯.到时你同浪饼又一直load图一直天使.搞到我都5知点好.

希望ite可以备倒一个平台你...简直对战平台添啦,GVG就系一直load图-_,-笑...

我地个个都aion啦.摆d雷腰系度铺尘之嘛,边似得你卖装备睇果一千蚊甘紧要.真系有钱就高姿态d啦.唔好学浪饼d野..为左小小野就清人号,做人向前睇啦..

气质这个东西是没有得买滴..你身边既人唔好的话..你既厕纸就自不然唔好啦.
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:12 发表

这你错了!!我们几个人不一定在无尽,不一定在北京会......哪里杀神话我们就去哪里打!!!这就叫做有公识~~~

期待

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 15:11 发表

讲乜喺我自由..你晤ge可以叫版主封我.话我讲其他游戏嘎..
晤通你除咗ro外.就晤识玩其他游戏?抑或冇其他人愿意陪你玩啊?!

真是可怜的孩子!!在RO上你们没面目生存吗??需要逃到其他游戏那里去??真是可怜~~~~

不知账号密码者乃盗号元凶.知账号密码详情者正义过反对 无证无据系度吠,你阿妈都嫌你低能拉.有证据,黎拉我吖笨7.无证据,有种咪黎黄埔咯,无种咯,咪收包皮咯[m_bye]

原帖由 请勿爱上我 于 2009-5-25 15:13 发表
-_,-神话有左特价..简直就系拖低平均战斗力!!!!!

我都好同情你.

垃圾果,我地剩系惊对手太弱.惊你扯旗唔够3分钟..有得打唔怕打.甘啦,讲好我地得闲就上黎陪你玩下,如果5得闲你米双开左手打右手咯. ...

讲起气质啦???听说你专门花女人钱去收装备的??这就是你的气质吗??气质是钱都买不到的~~很恭喜你这个小白面,专花女人钱!!

[m_得意] 我日日等紧你地稳证据嘎.稳到咪黎拉我咯.

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 15:13 发表

真是可怜的孩子!!在RO上你们没面目生存吗??需要逃到其他游戏那里去??真是可怜~~~~

你认为喺米喺咯..冇乜所谓嘅..俾你有d安慰..