返回列表 发帖
原帖由 浪子の心 于 2008-9-19 12:44 发表

猪啊,你好man啊,你知吾知你甘MAN我会羡慕。

其实肥朵最近需要发泄,应该的应该的.

G会只要我一得闲即刻帮拖.

讲到你好像好了解我甘?叼,无聊..
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

原帖由 肥朵 于 2008-9-19 13:30 发表

朵姨晤好咁躁..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-19 15:52 发表

朵姨晤好咁躁..

激情啊.细佬!
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

都不知道你地激动啥 我意思又不是讲G会坏话 我针对的是荣誉 OK?
JF哥哥 请问我去那一个会关你XX事阿! 人家豬叮,更更,MM都没话我呢  你话我托阿? 我得罪你阿?
我强不强和我自己开一个工会系我的事,不需要你来管! 我没话我没强 你话我垃圾 我不介意的阿... 前提下荣誉连我这个垃圾也杀不到! 还要罗神器还对付我  那么我系垃圾那距地不就连垃圾也不如?? 可能咯 自从荣誉前任会长罗兰走了后 就感堕楼了!!

请大家看清楚 我好似没一句系讲G会垃圾的喔  别乱做遥 唯恐天下不乱!!

难度现在我针对荣誉 G会也要理??

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-18 15:25 发表 [url=http://bbs.rohome.net/redirect.php?goto=findpost&pid=9659312&ptid=924555][/ur]
G会琴晚不是叫埋荣誉的人来帮拖麽? 我见到荣誉会长嘎 可惜FY3 我一行过去 距就出去了! 真无奈!  都不想讲他垃圾

G会由到尾无话叫过边个来帮拖,强加之罪!个人意见,吾代表边个工会!只不睇吾过眼D人甘嚣张。就甘多。。

我什么都不知道喔!! 通常见到某个会入去第个会都 都会以为系过去帮手吧?? 我从来没讲过任何对G会攻击性的语言! 或者我这句G会琴晚不是叫埋荣誉的人来帮拖麽? 令你地误会了 本人语文水平比较差 如果系感得罪了你地的 我可以道歉!!  本人只系纯攻击荣誉的! 除非你地G会想保距 不然请那个比人家妈妈还要烦的人收声!!
本人所有说话只代表本人 不代表5T或者任何一个同盟!

你都知有歧义就改改啦,既然冇咁嘅意思就唔好畀人误会嘛
要 和 谐
0.0

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-19 19:22 发表
我什么都不知道喔!! 通常见到某个会入去第个会都 都会以为系过去帮手吧?? 我从来没讲过任何对G会攻击性的语言! 或者我这句G会琴晚不是叫埋荣誉的人来帮拖麽? 令你地误会了 本人语文水平比较差 如果系感得罪了你 ...

甘试问阁下一句,你自己去5T,去神话即系人地叫你去帮拖?无聊。。潜水去。。

你可以话我帮拖嘎 或者为左咩都可以 我无意见握 我只能讲 我对G会无恶意 得罪了请见谅

原帖由 肥朵 于 2008-9-19 13:30 发表

了解就好啦,就系吾了解.米甘爆嘈喇.
吓亲d细路喇.
RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

路过下..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

卡卡西你只扑街食屎训街啦!得把西声,你系只狗来噶咋~你晒神话盟噶会长出来做咩?人地有人出来认领你咩?你凭咩针对荣誉?针对任何会啊?趁地林啦你~起广州华南噶人边个5知,你只废西得把口,口又贱,黑人憎啊~你又凭咩晒罗兰个名出来啊?人地见到你个名都都经常性T出会啦~最后又米入翻来`最后混5掂咯,米出去做流浪狗咯~死傻西~!

卡卡西同荣誉甘大仇口噶?
问心无愧既可。