返回列表 发帖
统一得JF太多,,,麻木了,,估计
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 zjy311 于 2008-7-31 00:23 发表
城者...打个空城翻来守..不而去稳个有人守噶城玩..无贵盟睇D城睇得感紧..你5见我前2场都无要城咩??

23号之所以没城是因为失算吧?我清楚记得上周三59分半左右我冲入JF5华丽,你们召唤走留下个退会的“无敌神官”在暗壁,我铺了地领才被西门党打下的。

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 14:04 发表

23号之所以没城是因为失算吧?我清楚记得上周三59分半左右我冲入JF5华丽,你们召唤走留下个退会的“无敌神官”在暗壁,我铺了地领才被西门党打下的。

嗯....算失算?算吧.
不過係想要,我地何解唔一直畱下守就係暸,有幾難,假如我地守碑妳地攻下暸,冇城,就真係冇城啦.
今次我地攻不下妳們係事實,不否認嘚說. 下次努力.

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 14:04 发表

一开始已经知道J1被ITE控制..J5被蓝天控制..因为觉得打ITE已经无乜难度就稳下蓝天玩..攻完第1波大概已经搞点..觉得继续要稳D野玩所以就T左傻包出会跟住转去J1..因为J1高台被控制..无奈59分在2区召唤攻入去..不过已经无时间..请问如果我想有城噶话..我守住J5贵会攻得下么??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 mystery熊 于 2008-7-31 14:13 发表

嗯....算失算?算吧.
不過係想要,我地何解唔一直畱下守就係暸,有幾難,假如我地守碑妳地攻下暸,冇城,就真係冇城啦.
今次我地攻不下妳們係事實,不否認嘚說. 下次努力.

承认想要没拿到就好了。不要像你们猪叮说"无要城"那么不诚实。无要城有必要留个牧师退会暗壁吗?

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 14:37 发表

承认想要没拿到就好了。不要像你们猪叮说"无要城"那么不诚实。无要城有必要留个牧师退会暗壁吗?

想要城..为啥不学你地蓝天感去SD3+SD4呢..城感重要么??5T全职ZZ有3个..有时上多1-2个..我感想要城点解5留多个ZZ..!!醒下拉你!!

PS:琴晚J3事实上系输左..呢点无得否认噶..主要系输无保护+3区召唤连续被ZZ破无人杀ZZ..如果有兴趣..蓝天盟不而星期6比我地试下守你地攻就系了..不过前提系米打几野就着草噢..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

只能说明,他们菜
吃菜吃上脑了..可怜呐``最后那5分钟是我最爱``

菜得过用内挂仲要罗去做战报果D人么??星期6换防制么??菜..!!

原帖由 zjy311 于 2008-7-31 14:34 发表

一开始已经知道J1被ITE控制..J5被蓝天控制..因为觉得打ITE已经无乜难度就稳下蓝天玩..攻完第1波大概已经搞点..觉得继续要稳D野玩所以就T左傻包出会跟住转去J1..因为J1高台被控制..无奈59分在2区召唤攻入去..不过已经无时间..请问如果想有城噶话..守住J5贵会攻得下么??

如果你守住肯定打得下。如果5T守住只能说打下来的可能比较小。

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 14:42 发表

如果你守住肯定打得下。如果5T守住只能说打下来的可能比较小。

只死鸡比你地执到就觉得自己好劲..真系犀利..感犀利点解一波就冲散晒你地J5噶华金呢??

原帖由 zjy311 于 2008-7-31 14:40 发表

想要城..为啥不学你地蓝天感去SD3+SD4呢..城感重要么??5T全职ZZ有3个..有时上多1-2个..我感想要城点解5留多个ZZ..!!醒下拉你!!

PS:琴晚J3事实上系输左..呢点无得否认噶..主要系输无保护+3区召唤连续被ZZ ...

你不用那么激动,我只是很奇怪不要城还留个牧师做什么。好嘛,是你故意无要城的。OK?

这个我不是领导,做不了主。也懒得和你罗嗦。但是我说实话是没兴趣给你们捞回面子的机会。

原帖由 zjy311 于 2008-7-31 14:43 发表

只死鸡比你地执到就觉得自己好劲..真系犀利..感犀利点解一波就冲散晒你地J5噶华金呢??

边有你犀利,一个人就能守住JF5。  

疯狗回归
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

听说现在是没内挂外挂的年代,不知道谁更有优势?

原帖由 傲雪 于 2008-7-31 14:49 发表

你不用那么激动,我只是很奇怪不要城还留个牧师做什么。好嘛,是你故意无要城的。OK?

这个我不是领导,做不了主。也懒得和你罗嗦。但是我说实话是没兴趣给你们捞回面子的机会。

你地蓝天5系都话有无城都无问题噶咩..搞乜就系死去中央稳D无人噶城打啊??你感有兴趣可以去我论坛望下我写噶野果喔..反正你以前5系扮我地会噶 4cool全抒 注册个号入去望噶么..我IP图都仲系度啊..你记住5好抵赖啊..!!

原帖由 BBQ007 于 2008-7-31 15:19 发表
听说现在是没内挂外挂的年代,不知道谁更有优势?

上个星期6比我地打到无晒野讲就内都5挂下..琴晚比驱守住个金我地攻5入就话我地个个内挂发晒傻好似切菜感..不而换我地守下睇下你又攻5攻得入啊..果然臭口系生系臭閪身上..