返回列表 发帖
顶楼

加固

ITE又玩自爆了??

[May 31 21:18:44 2008][S] 被 [新I.T.E.联盟之清雪飞揚] 工会的 [メoσ相見吥銣懷戀^ō^﹏] 占领了
[May 31 22:18:37 2008][S] 被 [(".﹏綵葒赯'啲?夏兲] 工会的 ['‘深゛﹎愛"!疍ˇы﹖] 占领了

偶被无尽的会长BS了- - 太卡了......说偶不专业- -

九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-2 00:24 发表

乜你未死咩.?

我只看见比我打到快死的蓝天狗一群喔喔地叫
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

甘NINE大雨........叼.........
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-2 17:09 发表

我只看见比我打到快死的蓝天狗一群喔喔地叫

哦.~莪以为你死系纹川添.

好鸠闷,叼下骗子,顶下战报.
RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-2 22:08 发表

哦.~莪以为你死系纹川添.

你全家死在纹川,,,死剩把口,,

不服气啊??  那本小姐这个星期就上线打蓝天狗,,一段时间不扇蓝天几巴看来有人身痕

有种的,,,别得把口,,,别跑哦,,,星期三

- -翅膀姐真有威势
大家努力.
一齐做低.蓝天閪+ITE狗+无尽粉蛋+无鸡眼.

QUOTE:
原帖由 歌王 于 2008-5-30 07:42 发表

请问呢位阿生系边位呢?  
我系熊会仅余既死净种.但系我无失忆.太阳神的确系走狗小S 带去ITE 比人地吞并既.
CS合并之前.熊识咗牙哥.有个好同盟..一齐打JF.但系无出现过轮流合会打(除非牙哥GVG上5到.2.3次甘大 ...
请问里个系乜东西?知少少学乜人扮代表JJYY啊?重要指错晒

"太阳神的确系走狗小S 带去ITE 比人地吞并既."

有兴趣了解葛请去问哨牙,我过去ITE葛时候几时叫过人走?吞咩并啊?我自己无心情搞公会自己去别的会玩罢了.或者问佳佳.

CS合并之后无耐.牙哥暂离RO.太阳神交比小S打理..很好..走狗小S带领太阳神投靠ITE...

哈哈.你好白痴好可爱.点解?问下曾经太阳神D人.近少少葛系5T稳哨牙老婆含心/含馨,你收获一定颇多.

请问..呢位阿生..你连基本事实都搞不清楚....难道..你有资格系到指鹿为马?

哈哈..里句野你写葛..我觉得比较适合你,帮果帖葛人回敬你葛.你学咩人串哇?成块蟹甘~!

发现上期战报已经锁咗..惟有系到发..

小S你都好搞姐..都话咗ITE既人孪既都话系直.直既都系直噶啦
大家睇下小S几有才.死净把口..
好心你D衰野就5好罗出来讲啦..
你老婆佳佳?5好笑大人个口啦
当年广C你1身+10 有部分BOSS装备
你老婆佳佳仲要单Q我.问我点赚钱买一套+7...哈..你自己呢? 想沟边位MM啊(此人已退出RO)

小S.你做D阴质野..用你把臭口系掩盖5住既.
收皮啦...假如我系蟹..你连比我食既鱼毛都不如啊.